Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 14:30

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Με 25 τελικές κάναμε μόνο ένα γκολ”, λέει προβληματισμένος ο Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να αγχώθηκε και να κινδύνεψε με ήττα, αλλά σημασία έχει ότι ο Απόλλωνας νίκησε την Κυριακή τη Μάνη (1-0) και τερμάτισε το αρνητικό σερί, που τον ήθελε χωρίς νίκη από τις 4 Νοεμβρίου.

Η καλαματιανή ομάδα μετά το διπλό στα Φιλιατρά, “κόλλησε” στην ισοπαλία με Τέλλο Αγρα, Θουρία, Εθνικό Μελιγαλά και Ολυμπιακό Καλαμάτας με συνέπεια να υποχωρήσει στη 2η θέση της Α’ τοπικής. Ως εκ τούτου η νίκη στο προχθεσινό ματς με την ΑΕΜ ήταν μονόδρομος και ήρθε με αρκετό άγχος και γκολ του Καραχάλιου στο 85’ και ενώ νωρίτερα οι Μανιάτες είχαν δοκάρι και χαμένο πέναλτι. Δοκάρι είχαν και οι νικητές, αλλά και άλλες χαμένες ευκαιρίες, που λίγο έλειψε να τους στοιχίσουν.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος σχολιάζοντας στην “Ελευθερία” την αναμέτρηση με την ΑΕΜ παρατήρησε ότι: “Ηταν μια δύσκολη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Εκτιμώ ότι αν σκόραρε πρώτη η Μάνη, δύσκολα θα γυρίζαμε το ματς. Μέτρησα 25 τελικές προσπάθειες, αλλά κάναμε μόνο ένα γκολ και θα πρέπει να μας προβληματίσει η αστοχία μας. Χρειάζεται να έχουμε αποτελεσματικότητα. Το θετικό βέβαια είναι ότι παράγουμε ευκαιρίες”, καταλήγει ο προπονητής του Απόλλωνα, που είναι αήττητος μετά από 11 αγωνιστικές και στο -2 από τον πρωτοπόρο και επίσης αήττητο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Η συνέχεια για τους καλαματιανούς περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου με τον οποίο θα αναμετρηθούν και στις 19 Δεκεμβρίου, στο δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο Κουντάνης εξέτισε την ποινή του και υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής, όπως και οι Μπάκας, Κανιώρος και Μπαρδόσι που απουσίαζαν στο προηγούμενο ματς.