Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 15:00

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μόνος στην 5η θέση μετά τη νέα νίκη με Ανάληψη

Γράφτηκε από τον

 

Την αξιόλογη πορεία, που έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν δύο μήνες συνέχισε ο Εθνικός Μελιγαλά, που το απόγευμα της Κυριακής ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ολυμπιακού Ανάληψης κερδίζοντας τον με 1-0.

Ετσι φιγουράρει πλέον μόνος στην 5η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Η νίκη στο προχθεσινό παιχνίδι ήρθε με γκολ σχεδόν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ήταν απόλυτα δίκαιη, αφού η ομάδα δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ, ενώ δεν κινδύνεψε από τον αντίπαλο της. Σχετικά με την παραπάνω αναμέτρηση ο κ. Πολίμος μας είπε: “Ηταν δίκαιη η επικράτηση μας σε αυτό το παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήταν στημένη καλά. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε δύο δοκάρια και ευτυχήσαμε στο τέλος του α’ ημιχρόνου να προηγηθούμε στο σκορ. Συζητήσαμε στο ημίχρονο ότι έπρεπε αγωνιστούμε με στόχο να βάλουμε και άλλο γκολ. Δεν τα καταφέραμε, το καλό ήταν ότι δεν κινδυνεύσαμε, αφού ο αντίπαλος δεν μπήκε στην περιοχή μας. Πήραμε τους τρεις πόντους και συνεχίζουμε”.

Για την καλή παρουσία της ομάδας στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της, ο κ. Πολίμος δήλωσε: “Εχουμε φτιάξει ένα οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια, δουλεύουμε σωστά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, η διοίκηση είναι κοντά και ότι χρειαστεί η ομάδα το έχει. Ολα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα την αξιόλογη πορεία που πραγματοποιεί έως τώρα η ομάδα”.

Σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εράνη. Προβλήματα από τιμωρίες ή τραυματισμούς δεν υπάρχουν και ο Παναγιώτης Πολίμος θα ξεκινήσει την προετοιμασία με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του.