Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 16:03

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: “Δείξαμε χαρακτήρα”, τονίζει ο Ν. Γεωργακλής για το πρώτο διπλό με Θουρία

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα της σημείωσε το Σάββατο η Ανδρούσα, η οποία νίκησε στο γήπεδο της Σπερχογείας “Π. Γεωργανάς”, τον Πανθουριακό.

Μάλιστα κατάφερε να φτάσει στη νίκη κάνοντας ολική ανατροπή στο σκορ, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης. Στις έως τώρα 4 αναμετρήσεις μακριά από την Ανδρούσα, είχε δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Για το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο μίλησε στο “Notosport” ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γεωργακλής.

“Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, άδικα ήμασταν πίσω στο σκορ, νομίζω ότι πατούσαμε και εμείς καλά στο ματς, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Μπορώ να πω ότι μπήκαμε πιο καλά στο παιχνίδι, η Θουρία ισορρόπησε στη συνέχεια και από ένα λάθος δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Το δεύτερο ξεκίνησε από λάθος μας, αλλά ήταν πολύ τυχερό. Ηταν ένα παιχνίδι στα μέτρα μας, με μια ομάδα της ίδια δυναμικότητας, που μπορούμε να διεκδικούμε και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Το διεκδικήσαμε μέχρι το 90’, ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη. Σε κάθε αγώνα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτό ήταν το πρώτο διπλό της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Χαρήκαμε και πανηγυρίσαμε τη νίκη το Σάββατο και από εκεί και μετά το ξεχάσαμε και κοιτάμε μπροστά”.

Σε σχετική ερώτηση για την ανατροπή του σκορ και την κατάκτηση της νίκης, ο κ. Γεωργακλής απάντησε: “

Εχουμε χάσει παιχνίδια από ατυχία, από λεπτομέρειες, ίσως να έχουμε πληρώσει τις απουσίες βασικών παικτών, όπως οι Μπερερής, Αντώνης Καλογερόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος, Γκούνης και Θεοδοσόπουλος. Ομως αυτό δεν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία, γιατί υπάρχουν και άλλοι παίκτες, που προσπαθούν για το καλύτερο. Γενικά τη φετινή περίοδο η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από πέρσι, δημιουργεί περισσότερες φάσεις, έχει καλύτερη κυκλοφορία, δεν αμύνεται μόνο, αλλά προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό της. Διαθέτουμε καλή ομάδα και δουλεύουμε για να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι θα είμαστε μέσα στην 5άδα, και από εκεί και πέρα θα παλέψουμε ώστε να διεκδικήσουμε μια από τις υψηλότερες θέσεις”.

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Αγωνιστικά εκτός δράσης παραμένουν οι Μπερερής, Α. Καλογερόπουλος, Γκούνης, Θεοδοσόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος, οι οποίοι συνεχίζουν τη θεραπεία τους ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και να τεθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη διάθεση του προπονητή τους.