Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 13:29

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πλήρωσε τη χαλάρωση μετά το 2-0 με την Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

 

Την εικόνα χαλάρωσης που παρουσίασε μετά το 2-0 πλήρωσε ο Πανθουριακός το περασμένο Σάββατο, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα από την Ανδρούσα.

Παρά το ιδανικό ξεκίνημα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-3. Σχετικά με αυτό το παιχνίδι ο προπονητής του Πανθουριακού Τάσος Χατζηαγγελής δήλωσε στο “Notosport”: “Είχαμε ένα καλό 20λεπτο, όπου καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ. Από εκεί και μετά φαίνεται πως επαναπαυτήκαμε και δεχτήκαμε δύο γκολ, το δεύτερο ήταν ένα απίστευτο γκολ. Μετά μας πήρε από κάτω, δεχτήκαμε τρίτο γκολ και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά η ήττα.

Ηταν ένα κακό ματς με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο. Πρέπει άμεσα να διορθώσουμε την εικόνα μας αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Ανάληψης”. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο κ. Χατζηαγγελής δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κώστα Κοστρίβα, τον τραυματία Αρη Μουστάκα, ενώ στην τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν έχει στη διάθεση του, τον Αποστόλη Μωραγιάννη. Ο Κοστρίβας αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ανδρούσα και η ομάδα του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο. Ο Μουστάκας έχει ρήξη έσω πλαγίου και κάνει θεραπείες ώστε να επιστρέψει σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Μωραγιάννης είχε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο από το ματς με το Διαβολίτσι και στην τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να υπολογίζεται για τον κυριακάτικο αγώνα.