Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 14:51

ΟΜΟΝΟΙΑ: Το βάρος στη βελτίωση του γηπέδου

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Το βάρος στη βελτίωση του γηπέδου

 

Το βάρος στη βελτίωση των χώρων του δημοτικού γηπέδου “Γιώργος Λουκαρέας” έχουν ρίξει οι άνθρωποι της Ομόνοιας.

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, φροντίζουν να προχωρήσουν στην υλοποίηση και κάποιων έργων , ώστε να βελτιωθεί η εικόνα στο γήπεδο και να γίνει πιο προσιτό, εκτός από τους αθλούμενους σε αυτό και στους φιλάθλους, που πηγαίνουν για να παρακολουθήσουν αγώνες. Γι’ αυτό το τελευταίο διάστημα μέλη της διοίκησης έχουν έρθει σε επαφές με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ώστε να προχωρήσουν σύντομα τα έργα. Το πρώτο από αυτό ήδη ολοκληρώθηκε, μιας και τις προηγούμενες ημέρες τοποθετήθηκε στηθαίο, προκειμένου να μην μπαίνουν τα νερά κάθε φορά που βρέχει στο γήπεδο και καταστρέφουν το συνθετικό τάπητα. Ενα χρόνιο πρόβλημα που ξεπεράστηκε άμεσα και μάλιστα για αυτή την ενέργεια η διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας ευχαρίστησε τον κ. Βασιλόπουλο.

Σκέπαστρο, τουαλέτες και τάπητας

Από εκεί και πέρα ο παράγοντας της ομάδας Θεόδωρος Τζανετάκος είχε συνάντηση με τον κ. Βασιλόπουλο, όπου του παρέδωσε τη μελέτη για την κατασκευή σκέπαστρου στις κερκίδες του “Γ. Λουκαρέας”. Την παραπάνω μελέτη είχε κάνει ο Πάντος Τζανετάκος, γιος του παράγοντα της Ομόνοιας. Επίσης ο Θεόδωρος Τζανετάκος ζήτησε από τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού να τοποθετηθούν δύο τουαλέτες στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ανδρών και γυναικών, που πηγαίνουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνες.

Σε ότι αφορά τα εντός του γηπέδου, στη παραπάνω συνάντηση ο κ. Τζανετάκος ζήτησε από τον κ. Βασιλόπουλο, την άμεση παρέμβαση του για συντήρηση του συνθετικού τάπητα, καθώς έχει καταστραφεί σε αρκετά σημεία και είναι επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, αφού όπως είναι γνωστό πρόσφατα υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί παικτών, οι οποίοι αναγκάστηκαν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση και για να αποφευχθούν άλλοι τραυματισμοί στο μέλλον. Από την πλευρά του ο κ. Βασιλόπουλος υποσχέθηκε στον παράγοντα της Ομόνοιας και φίλο του κ. Τζανετάκο ότι τα έργα αυτά θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα.

Σε ότι αφορά την κατασκευή του σκέπαστρου, ο Θ. Τζανετάκος τόνισε ότι τη κατασκευή και τοποθέτηση θα αναλάβει ο γιος του Πάντος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια στηρίζει ενεργά την Ομόνοια.