Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 12:50

ΠΑΜΙΣΟΣ: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Βλαχάκης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Βλαχάκης

 

Ο Πάμισος έβγαλε την Τρίτη το βράδυ διοίκηση και προχθές το νέο συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα, με το Γιώργο Βλαχάκη να τίθεται επικεφαλής.

Αντιπρόεδροι είναι ο Πέτρος Φαρμάκης και ο Δημήτρης Μητρόπουλος. Αναλυτικά η σύνθεση έχει ως εξής

Γιώργος Βλαχάκης (πρόεδρος), Πέτρος Φαρμάκης (α' αντιπρόεδρος), Δημήτρης Μητρόπουλος (β' αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Τσέρτος (γενικός γραμματέας), Παναγιώτης Μαρκόπουλος (ειδικός γραμματέας και α' ταμίας), Διονύσης Μιχαλόπουλος β' ταμίας), Παναγιώτης Σαραντόπουλος (γενικός αρχηγός), Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος (έφορος υλικού), Παναγιώτης Δρακόπουλος, Βασίλης Ζώης, Δημήτρης Πλιός και Δημήτρης Βλαχάκης (μέλη).

Η θητεία του παραπάνω διοικητικού σχήματος θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, αλλά πρόθεση είναι - όπως γράψαμε και χθες- τα επόμενα συμβούλια να είναι για δύο ή τρία χρόνια ώστε να μπορέσει να φανεί το έργο τους. Η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει να οργανώσει το σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, έχοντας ως στόχο να αυξήσει τα μέλη, ώστε με τις μηνιαίες συνδρομές να μην παρουσιαστούν ξανά οικονομικά προβλήματα. Ο Πάμισος θα πρέπει επίσης να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός στο δεύτερο γύρο της Γ' εθνικής. Διότι αφενός το ρόστερ του είναι μικρό και αφετέρου έχει πολλά κενά, με συνέπεια να βρίσκεται καθηλωμένος στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου με μόλις ένα βαθμό σε 11 αγωνιστικές.

Η συνέχεια για τους Νησιώτες περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με τον Α.Ο. Εικοσιμίας, που επίσης έχει ένα βαθμό και δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά!

Η ομάδα της Μεσσήνης θα αναχωρήσει από το Σάββατο για την Κεφαλλονιά, όπου και θα διανυκτερεύσει, μιας και το ματς της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 1.30 μ.μ. Νοκ - άουτ έχει τεθεί ο τραυματίας Δημητρακόπουλος, αν και θα είναι στην αποστολή και ο τιμωρημένος Ρήγας.