Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 15:19

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Στοιχίζουν οι απουσίες

Γράφτηκε από τον

 

Οι απουσίες παικτών έχουν παίξει το ρόλο τους και ο Ολυμπιακός Ανάληψης δυσκολεύεται στα τελευταία παιχνίδια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ετσι οι νεοφώτιστοι ισοβαθμούν στην 12η θέση της Α’ τοπικής, με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Η ομάδα της Μεσσήνης θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο στα τελευταία δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη διακοπή λόγω των εορτών. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση θα επιδιώξει να κάνει κάποιες προσθήκες ώστε να δυναμώσει η ομάδα και να αγωνιστεί στη συνέχεια για την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Τσίκινης με δηλώσεις του στο “Notosport”: “Σχετικά με το παιχνίδι στο Μελιγαλά, τα παιδιά έκαναν την προσπάθεια τους απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Με τις απώλειες που έχουμε θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα δύο παιχνίδια που έρχονται με Πανθουριακό εντός και Ολυμπιακό Καλαμάτας εκτός. Στη διάρκεια των διακοπών η διοίκηση θα δει τα προβλήματα, που υπάρχουν και μέσα σε λογικά πλαίσια θα προσπαθήσει να δυναμώσει την ομάδα για ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του β’ γύρου”.

Ο κ. Τσίκινης θα έχει στη διάθεση του για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Εράνη, τον Γιώργο Καλογερόπουλο, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ θα επιστρέψουν και οι Βασίλης Δουρούμης, Φίλιππας Καραμπάτος, που ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.