Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 18:15

Οι Ελληνες που συνεχίζουν στο Champions League και στο Europa League

Γράφτηκε από τον
Οι Ελληνες που συνεχίζουν στο Champions League και στο Europa League

ΟcΟλυμπιακός προκρίθηκε στους "32" του Europa League, νικώντας 3-1 τη Μίλαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων και περιμένει τον αντίπαλό του, που θα προκύψει από την κλήρωση της Δευτέρας (17/12).

Από εκεί και πέρα, το ελληνικό στοιχείο δεν είναι μονάχα... ερυθρόλευκο, μιας και θα έχουμε και άλλους εκπροσώπους στο Champions League και στο Europa League στη νοκ άουτ φάση που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2019.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα αγωνίζεται ο Κώστας Μανωλάς με τη Ρόμα και ο Κώστας Λάμπρου με τον Άγιαξ.

Στο Europa League θα παίξουν από ομάδες του εξωτερικού οι Βλαχοδήμος και Σάμαρης (Μπενφίκα), Καρνέζης (Νάπολι), Ρέτσος (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Παπασταθόπουλος και Μαυροπάνος (Άρσεναλ).

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, στην λίστα για τη φάση των ομίλων είχε δηλώσει τους εξής Έλληνες: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Κούτρης, Νικολάου, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Βρουσάι, Βοΐλης.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο Μασούρας που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο και μπορεί να είναι στην επόμενη λίστα, υπάρχει ο Μάνος που δεν είχε δηλωθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς και ίσως τον βάλει τώρα, αλλά και οι Μασούρας (δεξί μπακ), Φέκας και Ξενιτίδης.

Πηγή: sport24.gr