Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 19:06

Οι παλαίμαχοι Μεσσηνιακού και "Μαύρης Θύελλας" έπαιξαν για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Οι παλαίμαχοι Μεσσηνιακού και "Μαύρης Θύελλας" έπαιξαν για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για μία ακόμα φορά οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού και της "Μαύρης Θύελλας". Οι άσοι του παρελθόντος αντάμωσαν σήμερατο απόγευμα στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" και έπαιξαν για τα… μικρά παιδιά.


Και αυτό γιατί τα έσοδα του φιλικού θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Καλαμάτας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν στο σχολείο.  Απαντες ευχήθηκαν αυτή η πράξη να βρει και άλλους μιμητές.
Μετά τη λήξη του φιλικού οι διοργανωτές έδωσαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους παίκτες και στους προπονητές των δύο ομάδων και σε όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του αγώνα, όπου το σκορ περνά  σε δεύτερη μοίρα.
Για την ιστορία η Καλαμάτα πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη σε γκολ των Αθανασόπουλου (37') και Μαχαίρα (60') με το παιχνίδι να έχει διάρκεια 60 λεπτά.
Η "Μαύρη Θύελλα" είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να ανοίξει νωρίτερα το σκορ. Ο Χουλιάρας (2'), ο Δρούγας (5'), ο Μπιζίμης (12') και ο Μπλέτσας στο (21') αστόχησαν από θέση βολής, ενώ ο Μεσσηνιακός είχε στο 20' διπλή ευκαιρία με τους Φυκούρα και Αναστασόπουλο.
Το "γκοοολ" από την… κερκίδα, που γέμισε με πάρα πολύ μικρά παιδιά ,ακούστηκε τελικά στο 37'.
Ο Αθανασόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 1-0 παρά την προσπάθεια των αμυντικών να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή.
Στο 41' ο Μπλέτσας πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Αθανασόπουλος ήταν σε ετοιμότητα. Στον αντίποδα ο Μεσσηνιακός δεν τελείωνε σωστά τις επιθέσεις και στο 60' έγινε το τελικό 2-0 με σουτ του Μαχαίρα.
Τη σέντρα του αγώνα έκανε παραδοσιακά ο Αγγελος Σκαφιδάς και στη συνέχεια αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.
Στα αξιοσημείωτα και η συμμετοχή του προπονητή της Καλαμάτας Μίλτου Γκόφα με τη φανέλα φυσικά της "Μαύρης Θύελλας".
Το φιλικό διαιτήτευσε ο Χρονόπουλος με βοηθούς την Παυλοπούλου και την Ζέρβα.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Αθανασόπουλος, Κολοκάθης, Σολωμάκος, Μουστάκας, Χατζηαγγελής, Πετρόγιαννης, Καλαμουδάκος, Φυκούρας, Γυφτοχρήστος, Χριστόπουλος, Μούργος. Επαιξαν και οι Μισέρος, Κελαράκος, Αναστασόπουλος, Μανωλόπουλος, Σπαντιδέας, Αλάγας, Ζησιμάτος, Κατσίποδας.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φάββας (Νικητόπουλος), Κορομηλάς, Κ. Μπιζίμης, Μαυρέας, Παλαμάρας, Χουλιάρας, Μπλέτσας, Γκόφας, Δρούγας, Αθανασόπουλος, Π. Μπιζίμης. Στον πάγκο ήταν οι Κοψαχείλης, Μαχαίρας, Δέδες, Παυλής, Κόντος, Θεοδώρου, Παπανικολόπουλος, Σκαφιδάς.