Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 19:30

Βλαχάκης: “Η πόρτα του Παμίσου είναι ανοιχτή για όλους”

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη τιμή θεωρεί την εκλογή του στην προεδρία του Παμίσου ο Γιώργος Βλαχάκης.

Ο επικεφαλής του νέου διοικητικού σχήματος των “πρασίνων” με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί τη στήριξη στο σύλλογο, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία και τονίζει ότι γίνεται μια νέα αρχή, προκειμένου ο Πάμισος να βρεθεί πάλι εκεί που του αξίζει και απευθύνει κάλεσμα σε όποιον επιθυμεί να έρθει να βοηθήσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Βλαχάκη:

“Φίλες και φίλοι του Παμίσου. Η αγαπημένη μας ομάδα περνάει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της μακρόχρονης ιστορίας της. Πιστεύω όμως ότι δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το πρόσφατο παρελθόν, αλλά να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτή είναι η υποχρέωση όσων αγαπάμε πράγματι την ομάδα μας. Το χρωστάμε εξ άλλου σε όλους τους Παμισιώτες, στην ίδια μας την πόλη. Είναι μεγάλη η τιμή για μένα προσωπικά, μια νέα ομάδα φιλάθλων που ανέλαβε την πρωτοβουλία για να πρωταγωνιστήσει στα διοικητικά του Παμίσου να με προτείνει ομόφωνα ως πρόεδρο του συλλόγου μας. Τους ευχαριστώ όλους και θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους. Με γνωρίζουν όλοι και ξέρουν πολύ καλά την ανιδιοτελή αγάπη μου για την ομάδα. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την οποιαδήποτε στήριξη, ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία. Χαίρομαι μάλιστα που το νέο Δ.Σ. αποτελείται από νέους, υγιείς επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης μας. Έχουμε μπροστά μας δύσκολο δρόμο. Κάνουμε όμως μια καινούργια αρχή. Από το νέο μου πόστο, σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας με το νέο Δ.Σ. θα εργαστούμε για να επανέλθει ο Πάμισος εκεί που του αξίζει σε όλα τα επίπεδα.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω επίσης, όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, που αγωνίζονται κυριολεκτικά για τη φανέλα του Παμίσου, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες.

Δηλώνω ότι μαζί με το νέο Δ.Σ. θα είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή. Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι η πόρτα του Παμίσου είναι ανοιχτή σε όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν με τον οποιοδήποτε τρόπο, για ένα καλύτερο αύριο της ομάδας μας. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και τις επόμενες κινήσεις του Δ.Σ. Είμαστε και θα είμαστε εδώ γιατί ο Πάμισος μας ενώνει και αξίζει τα καλύτερα”.