Κυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018 11:35

“MAΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για το 12 στα 12 με Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον

Ετοιμη για να κάνει το 12 στα 12 παρά τις σημαντικές απουσίες είναι η Καλαμάτα.

Η “Μαύρη Θύελλα”, θα υποδεχτεί σήμερα Κυριακή στις 3 μ.μ. την Ερμιονίδα στο τελευταίο ματς για το 2018 όσον αφορά το πρωτάθλημα, καθώς η Γ’ εθνική διακόπτεται στη συνέχεια και αρχίζει ξανά στις 6 Γενάρη.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει κακή παράδοση με την προσεχή της αντίπαλο, αφού σε τέσσερα ματς, μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η φετινή Καλαμάτα όμως μπορεί να τερματίσει αυτό το αρνητικό σερί και να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Εκεί όπου με το απόλυτο σε 11 αγωνιστικές, φιγουράρει στην κορυφή, όντας η μόνη αήττητη ομάδα του ομίλου και η μόνη σε όλη τη Γ’ εθνική που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της για 990 αγωνιστικά λεπτά!

Η ψυχολογία λοιπόν όλων στην Καλαμάτα είναι στα ύψη και προσμένουν και πάλι τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου, που με την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο έδωσε τεράστια ψυχολογική ώθηση.

Το προηγούμενο ματς, ωστόσο, άφησε και... πληγές. Για την ακρίβεια η διαιτησία του Δραγάτη, μιας και αποβλήθηκαν οι Πινδώνης, Βοσκόπουλος και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Νοκ – άουτ λόγω τραυματισμού τέθηκε και ο Ζαχαρόπουλος, ενώ δεν προλαβαίνει το ματς ούτε ο Αθανασόπουλος και φυσικά οι Βούρας, Γιόνδης που απέχουν εδώ και καιρό. Ο Αντωνιάδης είχε κάποιες ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση, αλλά εκτιμάται ότι θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Οπως και να ‘χει η Καλαμάτα θα παραταχθεί σήμερα το μεσημέρι με σημαντικές απουσίες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Μεγάλες τιμωρίες

Με 5 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Γιάννης Βοσκόπουλος για την αποβολή του με τον Ασπρόπυργο, ενώ τρεις αγωνιστικές επιβλήθηκαν στο Θανάση Πινδώνη και στην Καλαμάτα θα ασκήσουν έφεση. Ο Βοσκόπουλος τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές για παράβαση που είδε μόνο ο διαιτητής και ο Πινδώνης για το “θέατρο” του αντιπάλου του. Οι άνθρωποι της Καλαμάτας ελπίζουν ότι θα μειωθεί η ποινή, τουλάχιστον, του Βοσκόπουλου, που είναι υπερβολική. Ακόμα η ΕΠΟ γνωστοποίησε προχθές και την τιμωρία του γυμναστή Δημήτρη Δημητρακόπουλου και του τιμ Παύλου Κρεμμύδα, οι οποίοι είχαν αναγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον κ. Δραγάτη και δεν θα μπορούν να καθίσουν σήμερα στον πάγκο. Τέλος, να σημειωθεί ότι στο τεχνικό τιμ θα προστεθεί και ο φυσικοθεραπευτής Χρήστος Μπαρδουνιώτης, ως βοηθός του Γιώργου Μπαρδουνιώτη που είναι επικεφαλής φυσικοθεραπευτής. Ο Γ. Μπαρδουνιώτης είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Πάτρας. Έχει εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις και το Μanual Τherapy και είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την ομάδα.

Η Καλαμάτα με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους τους φυσικοθεραπευτές Δημήτρη και Λευτέρη Τσικούρη για την συνεργασία που είχαν και τις υπηρεσίες που πρόσφεραν, όλο το προηγούμενο διάστημα.