Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 19:41

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: " Ξαναλέω δεν υπάρχουν αφεντικά στην κατηγορία", δηλώνει ο Δ. Τσάκωνας

Γράφτηκε από τον

Σ' ένα ματς ακατάλληλο για… καρδιακούς ο Μεσσηνιακός νίκησε χθες με 3-2 την Αχαϊκή και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Παναργειακό. Η καλαματιανή ομάδα έδειξε χαρακτήρα δύο φορές, αφού γύρισε το ματς από 0-1 σε 2-1 και δεν πτοήθηκε ούτε όταν ισοφαρίστηκε 2-2 στο 88'. Σκόραρε με τον Τσουκάλη στο 90' και πήρε ένα τρίποντο που άξιζε πέρα για πέρα.


"Θα ήταν άδικο να μην κερδίζαμε, γιατί τα παιδιά είχαν πάθος και τα έδωσαν όλα. Εγινε ένα από τα καλύτερα ματς φέτος στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Με αυτή τη νίκη η ομάδα εδραιώνεται στις υψηλές θέσεις. Κάτι που ήταν ο αρχικός μας στόχος", λέει στο "Ν" ο ΔημήτρηςΤσάκωνας για το κυριακάτικο δραματικό παιχνίδι.
Ο προπονητής του Μεσσηνιακού ξεκαθαρίζει ότι στόχος της ομάδας του είναι μόνο η παραμονή στη Γ' εθνική, ενώ για τη μάχη του τίτλου; "Ξαναλέω δεν υπάρχουν αφεντικά στην κατηγορία.  Για παράδειγμα το Καραϊσκάκη έχασε από τη Μανωλάδα, η Κόρινθος έχασε μέσα στην έδρα της από τα Σαγέικα. Ολα τα ματς είναι δύσκολα. Θεωρώ όμως ότι Καλαμάτα και Ερμιονίδα έχουν τον πρώτο λόγο και ότι η Α.Ε. Καραϊσκάκης δεν θα μπορέσει να συνεχίσει αυτή τη διαδρομή.
Η Καλαμάτα έχει καλό ρόστερ, δυναμική, κόσμο και θα πρέπει να κόψει πρώτη το νήμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Μανωλάδα ώστε να κρατήσουμε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού".


Χωρίς Τσουλάκο στη Μανωλάδα

Ο Μεσσηνιακός φιγουράρει στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής έχοντας έξι βαθμούς διαφορά από την προσεχή αντίπαλό του Δόξα Μανωλάδας που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Ως εκ τούτου το αποτέλεσμα την Κυριακή έχει διπλή αξία.
Το άσχημο είναι ότι η καλαματιανή ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τον Σταύρο Τσουλάκο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Σπύρος Δασκαλάκης που εξέτισε την ποινή του.