Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 14:51

Με τη Ντιναμό Κιέβου ο Ολυμπιακός!

Γράφτηκε από τον

Τη Ντιναμό Κιέβου θα αντιμετωπίσει στη φάση των 32 του Europa League ο Ολυμπιακός, με την κληρωτίδα να τον στέλνει στην Ουκρανία τον χειμώνα, στην ίδια διαδρομή που έκανε πέρυσι στην ίδια φάση η ΑΕΚ. Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια.

Σίγουρα... κρύο, όμως ταυτόχρονα μάλλον και ζέστη συμπυκνώνει το αποτέλεσμα της κλήρωσης της Νιόν για τους Πειραιώτες, που θα αντιμετωπίσουν τη Ντιναμό Κιέβου σε διπλές αναμετρήσεις για τη φάση των 32 του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν τα μεγαθήρια που περιλαμβάνονταν στους πιθανούς αντιπάλους, όπως την Ίντερ, τη Νάπολι, την Τσέλσι και τη Βαλένθια, όπως αντίστοιχα δεν έχουν λόγο για να «πανηγυρίζουν», όπως αυτόν που θα τους έδινε ένα αντάμωμα με τη Γκενκ ή τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 14 και 21 Φεβρουαρίου, δίχως ακόμα να έχει γίνει γνωστή η σειρά τους. Σίγουρα πάντως οι καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα είναι... πολικές, θυμίζοντας τα αντίστοιχα ταξίδια στο Καζάν και το Χάρκοβο για τις αναμετρήσεις με Ρουμπίν και Μέταλιστ τη σεζόν 2011/12.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει τους Ουκρανούς στο Europa League 2017/18, ακριβώς για την ίδια φάση, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό έπειτα από δυο ισοπαλίες, 1-1 στο ΟΑΚΑ και 0-0 στο Κίεβο.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ντιναμό Κιέβου

Βικτόρια Πλζεν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κλαμπ Μπριζ - Ζάλτσμπουργκ

Ραπίντ Βιέννης - Ιντερ

Σλάβια Πράγας - Γκενκ

Κράσνονταρ - Λεβερκούζεν

Ζυρίχη - Νάπολι

Μάλμε - Τσέλσι

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σέλτικ - Βαλένθια

Ρεν - Μπέτις

Λάτσιο - Σεβίλλη

Φενέρμπαχτσε - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιγιαρεάλ

Μπάτε Μπορίσοφ - Άρσεναλ

Γαλατασαράι - Μπενφίκα

Πηγή: gazzetta.gr