Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 19:11

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2: Μεγάλο διπλό στο 90’ με ανατροπή!

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2: Μεγάλο διπλό στο 90’ με ανατροπή!

 

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε χθες η Κυπαρισσία στους Γαργαλιάνους από τον Τέλλο Αγρα με σκορ 2-1!

Ο ΑΟΚ έφτασε στο τρίποντο με ανατροπή και με το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στο 90’ με τον Θεοχαρόπουλο.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Τέλλο Αγρα που παραδοσιακά είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στη νίκη της ομάδας του Τάκη Παναγόπουλου.

Με αυτό το τρίποντο η Κυπαρισσία προσπέρασε στη βαθμολογία τον Αγρα και είναι μαζί με την Σπερχογεία στην 7η θέση με 18 βαθμούς.

Από την άλλη ο Αγρας υπέστη την πρώτη ήττα στο γήπεδο και υποχώρησε αισθητά στο βαθμολογικό πίνακα. Οι “ερυθρόλευκοι” πάντως έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Τσουλάκου τόσο για το πέναλτι της Κυπαρισσίας με το οποίο έγινε το 1-1, όσο και γενικότερα για τα σφυρίγματά του.

Το 1-0 στο 8’ ο Λ.Χ. Ανδρώνης

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 8’ άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργιόπουλου ο Λ.Χ. Ανδρώνης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ισοφάρισε με πέναλτι ο Σπυρόπουλος

Μετά το ημίωρο ο ΑΟΚ ισορρόπησε το ματς και στο 35’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σπυρόπουλου από τον Λ.Χ. Ανδρώνη, μια απόφαση που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από τους Γαργαλιανιώτες.

Ο Σπυρόπουλος νίκησε από τα 11 βήματα τον Αλεξόπουλο και έγραψε το 1-1.

Ο Αγρας στο 40’ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως η εκτέλεση φάουλ του Γεωργιόπουλου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, υπήρχαν νεύρα εκατέρωθεν και πολλές δυνατές μονομαχίες.

Ο Θεοχαρόπουλος το 1-2 στο 90’

Τελικά στο φινάλε αυτή που χαμογέλασε ήταν η Κυπαρισσία...

Συγκεκριμένα στο 90’ σε αντεπίθεση ο Σπυρόπουλος έκανε την κούρσα και τροφοδότησε τον Θεοχαρόπουλο που με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-2.

Διαιτητής ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Τσίρμπα και Γαλακούτη.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Κάππος, Γεωργόπουλος, Λ.Χ. Ανδρώνης, Π. Αναστασόπουλος, Μπολούν, Λυμπερόπουλος, Καραμπότσος, Βέλλης, Γεωργιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος,

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παναγιωτόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Αριδάς, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Γ. Κωνσταντόπουλος (74’ Δημητρακάκης), Καραβούλιας (85’ Χαραλαμπόπουλος), Χρονόπουλος (90’ Θ. Κωνσταντόπουλος), Σπυρόπουλος, Θεοχαρόπουλος.