Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 19:34

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-3: Εύκολο απόγευμα στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-3: Εύκολο απόγευμα στη Μεσσήνη

 

Εύκολο έργο είχε χθες το απόγευμα ο Πανθουριακός, που επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος επέβαλαν το ρυθμό τους και κατόρθωσαν από νωρίς να πάρουν σημαντικό προβάδισμα στην προσπάθεια τους για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός στο α’ ημίχρονο δεν είχε την επιθυμητή απόδοση, ενώ αιφνιδιάστηκε από τον αντίπαλο του, που μόλις στο 15ό λεπτό είχε προηγηθεί στο σκορ με 2 γκολ και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έκανε το 0-3. Από εκεί και μετά ανέβασε την απόδοση του και στο β’ μέρος έκανε κάποιες φάσεις χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Σταθά.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άσχημη κατάσταση, λόγω των βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών και έκανε πιο δύσκολο το έργο των παικτών.

Τα γκολ

Στο 8’ από σέντρα του Ζώτου, ο Μπιτσάνης με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Μερκούρη, ο οποίος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας μαζί με αμυντικό και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 13’ ο Μπιτσάνης με σουτ σημείωσε το 0-2 και στο 27’ από σέντρα του Κανανάι, ο Μερκούρης με πλασέ πέτυχε το 0-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Μπιτσάνη, Μερκούρη και Ζώτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Μοσχίδης (46’ Μυστριώτης), Ζερβάκος, Γιαννόπουλος (46’ Δουρούμης), Παναγιωτόπουλος (80’ Δαβέρος), Δημητρόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Αβιζιώτης (65’ Πράττης).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς (85’ Φαββατάς), Αντωνίου (80’ Τσακαλάκος), Παντσιώτης, Οδεμισιώτης, Α. Παναγιωτόπουλος, Καράμπελας, Δημόπουλος, Ζώτος (60’ Ξεροβάσιλας, λ.τρ. 67’ Λέσι), Μπιτσάνης, Μερκούρης, Κανανάι.