Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 15:45

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Δεν σκεφτόμαστε το 1-0 του πρώτου αγώνα”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Δεν σκεφτόμαστε το 1-0 του πρώτου αγώνα”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Στο 0-0 έμεινε την Κυριακή με τον Απόλλωνα ο Τσικλητήρας και απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την κορυφή της Α’ τοπικής στην οποία βρίσκεται το Διαβολίτσι.

Η ομάδα της Πύλου παραμένει μεν στην 3η θέση, αλλά έχει ...παρέα την Εράνη που επικράτησε προχθές με 2-1 του Εθνικού Μελιγαλά.

Την προσεχή Κυριακή ο Τσικλητήρας θα αντιμετωπίσει και τη δεύτερη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και μάλιστα εκτός έδρας. Αυτό το ματς όμως μπορεί να... περιμένει, καθώς αύριο υπάρχει ο δεύτερος ημιτελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Τρεις μέρες μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους και στο κύπελλο, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Ασπροχώματος (2.30 μ.μ). Ο Τσικλητήρας έχει “προίκα” τη νίκη με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό, αλλά ο Γιώργος Αργυρόπουλος ξεκαθαρίζει ότι:

“Θα πάμε να πάρουμε, αν μπορούμε τη νίκη και να προκριθούμε στον τελικό, που τόσο πολύ θέλουμε. Δεν σκεφτόμαστε το 1-0 του πρώτου αγώνα και δεν αλλάζει κάτι στο σκεπτικό μας. Το ματς αυτό είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα”, δηλώνει ο προπονητής του Τσικλητήρα. Οσο για το 0-0 της Κυριακής είπε: “Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω των καιρικών συνθηκών και της δυναμικότητας του αντιπάλου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί απέδειξαν σ’ ένα ακόμα ματς ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και αφομοιώνουν ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις”.

Κράτησε το μηδέν για 5ο σερί ματς

Ο Τσικλητήρας μπορεί να μην κέρδισε την Κυριακή, αλλά κράτησε για πέμπτο συνεχόμενο ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο το μηδέν. Συγκεκριμένα στην Α’ τοπική έχει νικήσει με 3-0 τη Σπερχογεία και 2-0 την Α.Ε. Αβίας και έχει αναδειχθεί ισόπαλος με Ομόνοια και Απόλλωνα, τον οποίο κέρδισε στο κύπελλο με 1-0. Αν κρατήσει το μηδέν και αύριο, τότε θα προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας. Νοκ – άουτ για τον ημιτελικό είναι ο τραυματίας Τσώνης, ενώ κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του επίσης τραυματία Γεωργιάδη. Η χθεσινή, αλλά και η σημερινή προπόνηση θα γίνουν στο Σουληνάρι που διαθέτει πλαστικό τάπητα, όπως και το γήπεδο Ασπροχώματος που θα διεξαχθεί ο αυριανός ημιτελικός.