Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 13:01

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μια ισοπαλία και μια ήττα στην Ηλεία

Γράφτηκε από τον

 

“Λευκή” ισοπαλία για την Κ14 και ήττα με 1-0 για την Κ16 ήταν τα αποτελέσματα των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας στις χθεσινές εκτός έδρας αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ηλείας, για την 3η αγωνιστική των του Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι μεσσηνιακές ομάδες δεν είχαν καλή απόδοση στα παιχνίδια τους, δεν είχαν ρυθμό και δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.Πάντως στην ομάδα Κ14 και η ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα θεωρείται θετικό αποτέλεσμα. Σε ότι αφορά την ομάδα Κ16, μπορεί να μην είχε την επιθυμητή απόδοση, αλλά με λίγη τύχη θα μπορούσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Στο 30’ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν σε σέντρα σουτ του Καρύδη, ο Οικονομέας κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, όμως τη βρήκε με το στήθος και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ που έκρινε και το παιχνίδι στο 5ό λεπτό του β’ ημιχρόνου. Μετά τα παραπάνω αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Κ14 η μικτή του νομού μας βρίσκεται στην 1η θέση με 7 βαθμούς και την ακολουθεί η Ηλεία με 5 βαθμούς.

Στο πρωτάθλημα Κ16 η Ηλεία ανέβηκε στην 1η θέση με 9 βαθμούς και άφησε στη 2η τη Μεσσηνία με 6 πόντους.

Οι συνθέσεις Κ 14

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Σίνος, Παναγιωτόπουλος, Τσαγρής, Παρασκευόπουλος, Καραχρήστος, Φωτόπουλος, Χασομέρης, Τσάλας, Παλούμπης, Λουλαφέρης, Αλτάνης.

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Παπανικολόπουλος, Μπούνας, Παυλής, Λάσκαρης, Μανιάτης, Πάπα, Ρούπας, Φαββατάς, Κράκουλι, Δημητρίου (36’ Κιόρρι), Καραγλάνης. Στο β’ έπαιξαν οι Σεντεμέντες, Παπαγεωργακόπουλος, Κιόρι, Μανωλέας, Ράλλης και Βλάχος.

Οι συνθέσεις Κ 16

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Στάμος, Κουζής, Γιαννόπουλος, Πλάτης, Ρουμελιώτης, Παρασκευόπουλος, Πλαστουρος, Φερεκίδης, Θεοδωρόπουλος, Κακογιάννος, Κάρδαρης.

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Λάππας, Ψυρρής, Οικονομέας, Καλύβας, Σκοπέτος, Ακριστινέι, Θεοδωρόπουλος, Καρύδης, Κωστέας, Σταματελόπουλος, Αλεξανδρόπουλος. Επαιξαν και οι Κακαλέτρης, Κοσμόπουλος, Δρούγας, Παπανικολόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος

Παρασκευή οι αγώνες με τη Ζάκυνθο

Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής (1ης του β’ γύρου), όπου οι μικτές της Μεσσηνίας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις ομάδες της Ζακύνθου.

Για το λόγο αυτό, θα γίνουν δύο προπονήσεις, η μία την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, η Κ14 στις 3 μ.μ. και η Κ16 στις 5 μ.μ.

Η δεύτερη προπόνηση θα γίνει το νέο έτος και συγκεκριμένα την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, τις ίδιες ώρες.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ