Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 13:13

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πήρε την πρόκριση, έχασε 2 ακόμα παίκτες!

Γράφτηκε από τον

 

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2018 η Καλαμάτα, επικρατώντας την Τετάρτη 3-0 της Α.Ε. Μάνης στο δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η "Μαύρη Θύελλα" ανέτρεψε την ήττα με σκορ 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, στον οποίο θα βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Τις προηγούμενες δύο με Αναγέννηση Παραλίας και Πάμισο σήκωσε το τρόπαιο. Το ίδιο ευελπιστεί να συμβεί και τον Φεβρουάριο του 2019 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η "Μαύρη Θύελλα" δεν μπορεί να χαρεί πάντως όπως θα ήθελε την πρόκριση, μιας και στο τελευταίο ματς του έτους έχασε δύο ακόμα παίκτες ενόψει των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής, που είναι και ο βασικός της στόχος.

Ο Ιβάν Μάρκοβιτς αποχώρησε τραυματίας στο 37' και ο Μανώλης Αλιατίδης αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε μαγνητική και φαίνεται ότι γλίτωσε τα χειρότερα (θλάση), αλλά θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα προλάβει το ματς με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη. Το θετικό είναι ότι το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και αρχίζει ξανά στις 6 Γενάρη. Αυτός που δεν θα παίξει σίγουρα στον τελευταίο αγώνα για τον πρώτο γύρο είναι ο Αλιατίδης. Κάτι που σημαίνει ότι η Καλαμάτα θα αγωνιστεί χωρίς τα δύο στόπερ της με τον Παναρκαδικό, αφού και ο Βοσκόπουλος είναι τιμωρημένος, όπως επίσης και ο Πινδώνης που προσφέρει πολλά στη μεσαία γραμμή.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ευελπιστεί, τουλάχιστον, να είναι διαθέσιμοι οι Αντωνιαδης και Ζαχαρόπουλος, ώστε να μην παρουσιαστούν πάλι τα ίδια προβλήματα στον άξονα, όπως με την Ερμιονίδα.

Εκτός πλάνων παραμένει ο Γιόνδης, ενώ οι Βούρας και Αθανασόπουλος βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Τα ήδη πολλά προβλήματα αυξήθηκαν λοιπόν στον ημιτελικό με τη Μάνη και το μόνο που κρατά η Καλαμάτα από το εν λόγω παιχνίδι είναι η πρόκριση.

Προπόνηση και ρεπό

Την τελευταία προπόνηση πριν από τα Χριστούγεννα θα κάνουν σήμερα οι παίκτες της Καλαμάτας, καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει δώσει τετραήμερο ρεπό, ανανεώνοντας το ραντεβού στο γήπεδο για την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου.