Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 14:14

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Χώρισαν οι δρόμοι με Αλεβίζο

Γράφτηκε από τον

 

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Βασίλη Αλεβίζου στον Τέλλο Αγρα.

Ο 36χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των Γαργαλιάνων, στην οποία πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Αλεβίζος, που παράλληλα ήταν προπονητής και στα τμήματα υποδομής του Τέλλου Αγρα, ήταν βασικό στέλεχος των “ερυθρολεύκων” και αγωνίστηκε μέχρι και στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στις αρχές Δεκεμβρίου. Παράλληλα εδώ και αρκετό καιρό δεν ακολουθεί τις υποχρεώσεις της ομάδας και ο Λυκούργος Ν. Ανδρώνης.

Το ρόστερ λοιπόν είναι αποδυναμωμένο και το πιθανότερο είναι πως η διοίκηση θα κινηθεί για ορισμένες μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αγρας ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά στο γήπεδο του από την Κυπαρισσία, ενώ δεν είχε κερδίσει ούτε την Εράνη επίσης στην έδρα του. Ετσι έχει υποχωρήσει στην 9η θέση, έχοντας 17 βαθμούς. Μάλιστα έχει δύσκολη αποστολή στο τελευταίο ματς για το 2018 μιας και την Κυριακή αγωνίζεται στον Μελιγαλά με τον τοπικό Εθνικό. Η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου θα προσπαθήσει να μη χάσει στο Μελιγαλά, για να κλείσει θετικά τη χρονιά.