Τρίτη, 25 Δεκέμβριος 2018 12:07

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των διαιτητών ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον

 

Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Καλαμάτας άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό και ευχές ο πρόεδρος του συνδέσμου Νίκος Κοσάρης και ακολούθησαν ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γεωργακόπουλος και ο Σταύρος Λάμιας μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας. Οι τρεις ομιλητές μεταξύ άλλων καλωσόρισαν τους διαιτητές εν ενεργεία και μη, με τις οικογένειες τους και ευχήθηκαν να κυλήσει η νέα χρονιά με καλές διαιτησίες χωρίς προβλήματα και να είναι μια καλή χρονιά με υγεία για όλους.

Η γιορτή που γίνεται για να δοθούν δώρα στα παιδιά των διαιτητών μελών του τοπικού συνδέσμου, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης με τον α’ αντιπρόεδρο και αναπληρωτή γενικό γραμματέα Αγγελο Γεωργόπουλο, καθώς επίσης και οι εκπαιδευτές-παρατηρητές διαιτησίας, Νίκος Χρονόπουλος, Νίκος Τζάνες, Παναγιώτης Μαυροειδάκος, Βασίλης Γεωργακίλας, Δημήτρης Νίκας καθώς και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γιώργος Μπλάνας.

Η διοίκηση του συνδέσμου είχε φροντίσει και υπήρχε πλούσιος μπουφές με φαγητό και διάφορα εδέσματα, αναψυκτικά και κρασί.

Στα παιδιά, ο Αγιος Βασίλης εκτός από τα δώρα που μοίρασε, φρόντισε και για τη διασκέδαση τους με διάφορα παιχνίδια, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.