Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 16:54

Α.Ε ΜΑΝΗΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-2: Επιβεβαίωσε την καλή της φόρμα

Γράφτηκε από τον

 

Αήττητη για 3η σερί αγωνιστική έμεινε η Ανδρούσα, που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Δυτικής Παραλίας, επικρατώντας με 2-1 της Α.Ε. Μάνης.

Η Ανδρούσα, αξιοποίησε δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε στην κατάκτηση των τριών πόντων, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες από τη γηπεδούχο ομάδα. Είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι, έκανε ευκαιρίες, αλλά μόνο δύο φορές κατόρθωσε να βρει δίχτυα, αλλά ήταν αρκετές για να πάρει τη νίκη.

Η Α.Ε. Μάνης προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, όμως η κούραση και οι απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών κυρίως έπαιξαν το ρόλο τους και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μεσοβδόμαδα έδωσε τον αγώνα ρεβάνς με την Καλαμάτα για το κύπελλο Μεσσηνίας, στον οποίο τραυματίστηκε ο Γιάννης Χελάς, που δεν αγωνίστηκε προχθές, δεν έπαιξε επίσης λόγω τιμωρίας ο Βασίλης Μπεγέτης, αλλά και στη εξέλιξη του ματς αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο ο Σπύρος Πιχιγιόνι. Είχε φάσεις στο παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποιες, παρά μόνο μία στις καθυστερήσεις, όπου μείωσε σε 1-2.

Τα γκολ

Στο 57’ μπροστινή μπαλιά του Α. Καλογερόπουλου για τον Βλαχόπουλο, αυτός έφυγε στην πλάτη των αμυντικών μπήκε περιοχή και με διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χριστόπουλου, ο οποίος έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ομάδα του από το 0-1. Στο 62’ ο Ι. Καλογερόπουλος έφυγε από τα δεξιά, σχεδόν από το κέντρο, μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια απέφυγε έναν αμυντικό και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 0-2. Στο 94’ ο Π. Σπυρέας σούταρε έξω από την περιοχή, ο Κατσίποδας δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο και την τελευταία στιγμή έπεσε στη δεξιά πλευρά της εστίας του, η μπάλα έσκασε μπροστά του, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το τελικό 1-2.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Α. Καλογερόπουλος (15’ φάουλ), Φετάχου (19’ σουτ, 51’ φαλτσαριστό σουτ), Κ. Πουλάκος (31’ σουτ), Π. Σπυρέας (41’ σουτ), Χαρμπίλας (44’ σουτ), Βλαχόπουλος (53’ σουτ) και Ι. Καλογερόπουλος (76’ σουτ).

Το αγώνα διαιτήτευσε ο Καρβούνης με βοηθούς διαιτητές τους Ρηγόπουλο, Βανικιώτη.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Χριστόπουλος, Πιχιγιόνι (78’ λ.τρ. Στύλλα), Πετριτάι, Καμπανάρος, Βαβαρούτσος, Δουρούμης, Π.-Ε. Χελάς, Π. Πουλάκος, Φετάχου, Κ. Πουλάκος, Π. Σπυρέας.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Διαμαντής, Τριανταφυλλίδης (87’ Υμεράσι), Κακογιάννης, Α. Καλογερόπουλος, Βλαχόπουλος (82’ Γκούνης), Ι. Καλογερόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος, Χαρμπίλας (77’ Θεοδωσόπουλος), Δασκαλάκης, Μπάλλας.