Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 11:46

Κρίσιμο συμβούλιο στη “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

Αγωνιστικά η Καλαμάτα πάει πολύ καλά φέτος και δείχνει ικανή για την άνοδο, από την Δευτέρα όμως υπάρχει διοικητικό πρόβλημα στο “μελανόλευκο” στρατόπεδο.

Ο πρόεδρος Αποστόλης Κουκούτσης ανακοίνωσε την παραίτηση του επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, με την Μεσσηνιακή ομάδα να έχει προγραμματίσει σήμερα διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα κριθούν πολλά όσον αφορά το μέλλον της. Το έκτακτο συμβούλιο θα γίνει στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και θα φανούν πολλά όσον αφορά την συνέχεια. Αν ο Αποστόλης Κουκούτσης επιμείνει στην απόφαση του, κάτι που είναι και το πιο πιθανό, θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Πέρα από τον κ. Κουκούτση, θυμίζουμε πως την διοίκηση απαρτίζουν ακόμη ο αντιπρόεδρος Παύλος Κρανιώτης, ο γραμματέας Στέλιος Κουτίβας, ο ταμίας Παναγιώτης Πουλημένος, και τα μέλη Παναγιώτης Λάσκαρης, Δημήτρης Αποστολόπουλος και Στέλιος Παπαδόπουλος.

Καθοριστική η στάση του Αγ. Χριστόπουλου

Οσον αφορά τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλο, προς το παρών δεν έχει πάρει επίσημη θέση για τα τελευταία γεγονότα. Σήμερα μάλιστα δεν θα δώσει ο ίδιος το παρών στο συμβούλιο αλλά θα στείλει εκπρόσωπο του, κάτι που ασφαλώς έχει την σημασία του... Το βέβαιο είναι πως αν δεν υπάρξει ταύτιση απόψεων στο σημερινό συμβούλιο αλλά και σημείο επαφής των μελών της διοίκησης με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο - η στάση του οποίου θα είναι η πιο καθοριστική αφού αποτελεί τον κύριο χρηματοδότη - θα είναι δύσκολο να βρεθεί λύση και το ενδεχόμενο να ακολουθήσει εκλογική γενική συνέλευση θα είναι το πιο πιθανό. Το τελευταίο σενάριο ασφαλώς θα αποτελέσει αρνητική εξέλιξη και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα, σε μια χρονιά που ξεκίνησε ιδανικά για την “Μαύρη Θύελλα” αλλά η συνέχεια μοιάζει πολύ δύσκολη...