Πέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 13:32

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει Παναργειακού

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει Παναργειακού

 

Την πρώτη προπόνηση για το 2019 έκαναν χθες στον Πάμισο μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει οι παίκτες για την Πρωτοχρονιά.

Στη διακοπή του πρωταθλήματος οι νησιώτες έδωσαν δύο φιλικά προπονητικού χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και την Ομόνοια για να διατηρηθούν οι παίκτες σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Ο Πάμισος προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι του 2019 που είναι την Κυριακή στη Μεσσήνη με τον δυνατό Παναργειακό.

Ενα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς απέναντι στην ομάδα του Αργους που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογία και στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή μετά την πρώτη νίκη που ήρθε στην Κεφαλονιά επί του Α.Ο. Εικοσιμίας, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον Παναργειακό και με την βοήθεια του κόσμου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν από τους “πράσινους” μιας και τρεις παίκτες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Οι Χρήστος Ρήγας, Θοδωρής Κατσιβαρδέας και Σωτήρης Δημητρακόπουλος προέρχονται από τραυματισμό και πιο πολλές ελπίδες για να προλάβει το κυριακάτικο ματς έχει ο πρώτος.

Συμφωνία με Αλεβίζο

Από εκεί και πέρα οι διοικούντες του Παμίσου σε συνεργασία με τον προπονητή Μιχάλη Φασουλή έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι κινήσεις που θα γίνουν πάντως θα είναι μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια, αφού το μπάτζετ φέτος είναι ούτως η άλλως περιορισμένο.

Οι νησιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βασίλη Αλεβίζο που πρόσφατα αποχώρησε από τον Τέλλο Αγρα. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός τα έχει βρει με την ομάδα της Μεσσήνης και θα φορέσει εκ νέου τη φανέλα της, όταν αποδεσμευτεί από τον Αγρα.

Επίσης θα προωθηθεί ένας νεαρός ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία Πάμισος και γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα είναι σε θέση να δώσει το... κάτι παραπάνω στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.