Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2019 14:02

Πρόταση για παραπομπή σε δίκη για Σταθόπουλο, Ρέμο, Μητρόπουλο κι άλλους 16 παράγοντες

Γράφτηκε από τον

Οι Αντώνης Ρέμος, Θωμάς Μητρόπουλος, Αριστείδης Σταθόπουλος (φωτό) κι άλλοι 17 παράγοντες προτάθηκε από το Συμβούλιο Εφετών να παραπεμφθούν σε δίκη για πλαστές ενημερότητες κατά την περίοδο 2002-2014.

Ο Εισαγγελέας Εφετών, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, και το συμβούλιο πρότειναν να παραπεμφθούν σε δίκη 19 πρώην ποδοσφαιρικοί παράγοντες για πλαστές ενημερότητες κατά την περίοδο 2002-2014.

Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι του πρώην παράγοντα της ΕΠΟ, πρώην προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας και νυν δημάρχου Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλου, του πρώην ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Αντώνη Ρέμου, του πρώην ιδιοκτήτη του Αιγάλεω, Θωμά Μητρόπουλου. Απαλλακτική, αντίθετα, ήταν η πρόταση για τους πρώην προέδρους της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, Γιώργο Σαρρή και Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά και τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη.

Για παραπομπή σε δίκη έχουν παραπεμφθεί οι:

Αντώνης Ρέμος, Κώστας Χρόνης, Δημήτρης Τούλης, Βαγγέλης Καμπαρντίνας, Γιάννης Ακτύπης, Γιώργος Αναστασιάδης, Γιάννης Μαναράκης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Παναγιώτης Φυντάνης, Τάσος Λουκάς, Γρηγόρης Δράγαζης, Θεόφιλος Βασιλειάδης, Γιάννης Λεβαντίδης, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Θωμάς Μητρόπουλος, Αρης Σταθόπουλος, Θόδωρος Κουρίδης και Ανδρέας Καραγκιόζης.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ