Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2019 15:05

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τέσσερις μεταγραφές και έπεται συνέχεια

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τέσσερις μεταγραφές και έπεται συνέχεια

 

Τέσσερις μεταγραφές έφερε το... 2019 για τον Πάμισο και έπεται συνέχεια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο λόγος για τους Βασίλη Αλεβίζο, Πέτρο Μανιατέα, Τάσο Γεωργουδιό και Μανώλη Κοντομανωλόπουλο. Ο Αλεβίζος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Τέλλο Αγρα και θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Παμίσου, όπως είχαμε προαναγγείλει. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός ήταν μέλος της ομάδας των “πρασίνων” που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2014 και έχει παραστάσεις από Α’ και Β’ εθνική, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καλαμάτα, Καλαμαριά, Μεσσηνιακό, Εράνη, Εθνικό Μελιγαλά. Ο Αλεβίζος μπορεί να αγωνιστεί είτε ως κεντρικός αμυντικός είτε ως μέσος και με την εμπειρία του θα βοηθήσει το Πάμισο στη δύσκολη συνέχεια της Γ’ εθνικής.

Ο Πέτρος Μανιατέας είναι επιθετικός και έχει παίξει σε Α.Ε. Αβίας, Α.Ο. Φαραί, ΠΟΜ Πυλαίας και τα Γρεβενά, με παραστάσεις και από τη Γ’ εθνική.

Ο Τάσος Γεωργουδιός είναι στόπερ και τελευταία του ομάδα ήταν ο Α.Ο. Πάτραι, ενώ ο Μανώλης Κοντομανωλόπουλος προέρχεται από την Ακαδημία Πάμισος και θα δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Τόσκα και Νίκας

Η ενίσχυση δεν σταματά εδώ για τον Πάμισο, αφού η ομάδα της Μεσσήνης ενδέχεται να αποκτήσει τον εξτρέμ Τόσκα Κρίστι από την Ακαδημία Πάμισος, ενώ δοκιμάζεται και ο νεαρός μέσος του Αστέρα Βαλύρας Αναστάσης Νίκας.

Κινήσεις που δείχνουν ότι η ομάδα της Μεσσήνης θέλει να επενδύσει στους μικρούς σε ηλικία παίκτες, ενώ μέλημα της νέας διοίκησης είναι να εξοφλήσει και παλαιότερες οφειλές που άφησε η προηγούμενη διοίκηση.

Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλει και ο φίλαθλος κόσμος με την εγγραφή του ως μέλος στον Πάμισο.

Χωρίς τρεις την Κυριακή

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πάμισος θα δώσει αυτή την Κυριακή στη Μεσσήνη το πρώτο επίσημο ματς για το 2019 με αντίπαλο το δυνατό Παναργειακό, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Οι Νησιώτες θα αγωνιστούν με σημαντικές απουσίες, καθώς οι Χρήστος Ρήγας, Θοδωρής Κατσιβαρδέας και Σωτήρης Δημητρακόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παμίσου, δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.