Κυριακή, 06 Ιανουάριος 2019 12:05

ΠΑΜΙΣΟΣ: Εντός με τον δυνατό Παναργειακό το πρώτο ματς για το 2019

Γράφτηκε από τον

 

Μ’ ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς ξεκινά το 2019 για τον Πάμισο, καθώς οι Νησιώτες θα υποδεχτούν σήμερα Κυριακή στις 3 μ.μ. τον Παναργειακό στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Αργους φιγουράρει στη 2η θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής και είναι μαζί με την πρωτοπόρο Καλαμάτα και τον Ασπρόπυργο οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Εχει ηττηθεί μόνο από τη “Μαύρη Θύελλα” και έρχεται στη Μεσσήνη με μοναδικό σκοπό το διπλό ώστε να διατηρήσει ή και να μειώσει τη διαφορά των 4 βαθμών που τη χωρίζει από την κορυφή. Στον αντίποδα ο Πάμισος είναι στην προτελευταία θέση, αλλά προέρχεται από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το διπλό στην Κεφαλλονιά με τον Α.Ο. Εικοσιμίας έχει ανεβάσει τη ψυχολογία στα αποδυτήρια, ενώ οι “πράσινοι” προχώρησαν την Πέμπτη και στην απόκτηση 4 παικτών (Αλεβίζος, Μανιατέας, Κοντομανωλόπουλος, Γεωργουδιός) και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες.

Ο Πάμισος με τον... αέρα του αουτσάιντερ θα προσπαθήσει λοιπόν να βάλει δύσκολα στον Παναργειακό και να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. Για μία ακόμα φορά πάντως δεν λείπουν τα προβλήματα για τον προπονητή Μιχάλη Φασουλή, που έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Δημητρακόπουλο, Ρήγα και Κατσιβαρδέα.