Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 14:06

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Δώνης και εννέα παίκτες λόγω ίωσης

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Δώνης και εννέα παίκτες λόγω ίωσης

Εννιά ποδοσφαιριστές και ο Γιώργος Δώνης δεν πήραν μέρος στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (7/1), ενώ αναβλήθηκε η απογευματινή για λόγους προφύλαξης.

Σε... καραντίνα έχει μπει το "Γεώργιος Καλαφάτης", αφού εννιά ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Δώνης έχουν προσβληθεί από ίωση και δεν πήγαν στην προπόνηση της Δευτέρας (7/1).

Οι Μπουζούκης, Οικονόμου, Χρήστος Δώνης, Κάτσε, Θεοχάρης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Καμπετσής έμειναν κλινήρεις, όπως και ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματισμένης απογευματινής προπόνησης.

Ο "ασθενής μηδέν" από τον οποίο άρχισε η ίωση ήταν ο Μπουζούκης, ο οποίος ταλαιπωρείται για πέμπτη μέρα και απουσιάζει για τέταρτη, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τη διάδοση της ασθένειας. Φυσικά, αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία.

Από εκεί και πέρα, ο Μακέντα συνέχισε το ατομικό και εξακολουθεί να πονάει στον αριστερό αστράγαλο. Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιλάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής και οικογενειακό δίτερμα. Η αυριανή (8/1) προπόνηση θα διεξαχθεί στις 13.00.

Πηγή: sport24.gr