Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 18:40

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ηττα 0-4 από το δεύτερο Παναργειακό στη Μεσσήνη (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με ήττα μπήκε στο 2019 ο Πάμισος, χάνοντας την Κυριακή στη Μεσσήνη με 4-0 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναργειακό, ο οποίος έχει ηττηθεί μόνο από την πρωτοπόρο Καλαμάτα και διεκδικεί τον τίτλο στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ σε καίριο χρονικό σημείο (38’) και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ετσι ήταν πολύ δύσκολο στη συνέχεια για τον Πάμισο να αντιδράσει, αφού ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αλλά και μπάτζετ.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Μεσσήνης αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Ρήγα, Δημητρακόπουλο, Κατσιβαρδέα.

Στο κυριακάτικο ματς, έκαναν ντεμπούτο για τον Πάμισο οι νεοαποκτηθέντες Αλεβίζος, Μανιατέας και Κοντομανωλόπουλος.

Ο Παναργειακός πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη σε πέναλτι του Μπουντόπουλου στο 38’, που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Παναγιώτου από τον Καπατσώρη. Οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν την απόφαση του ρέφερι Βεργέτη από την Αρκαδία υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε παράβαση και πως ο κ. Βεργέτης άφησε πλεονέκτημα και αφού ο Μωράκης έδιωξε την μπάλα, γύρισε τη φάση πίσω.

Με το “καλημέρα” στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καδάς τροφοδότησε τον Μπουντόπουλο και αυτός από αριστερά βρήκε απέναντι μόνο τον Παναγιώτου που έκανε το 0-2.

Στο 69’ ο Συρεγγέλλας εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με πλασέ έκανε το 0-3. Ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στο 75’ από σέντρα ρου Καδά διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ηλιόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης (65’ Οικονομόπουλος), Μάραντος (46’ Μανιατέας), Νινιός, Φιλόπουλος, Αριστομενόπουλος, Μωράκης, Βλάχος (70’ Χαρλέπας), Παπαδόπουλος, Ρούτσης (60’ Κοντομανωλόπουλος), Ηλιόπουλος, Αλεβίζος.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Μπριλάκης, Παπαϊωάννου, Παναγιώτου, Καλύβας, Μαρίνης, Καδάς, Μπούτας, Συρεγγέλας, Μπουντόπουλος.