Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 19:32

Χωρίς 6 παίκτες ο Τσικλητήρας Πύλου με Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Χωρίς 6 παίκτες ο Τσικλητήρας Πύλου με Ολυμπιακό Καλαμάτας

Οι ατυχίες συνεχίζονται στον Τσικλητήρα Πύλου και ο τελευταίος τραυματισμός ποδοσφαιριστή ήταν αυτός του Φώτη Διακουμή…

 


Ο 29χρονος άσος τραυματίστηκε στο κεφάλι στο ματς με την Εράνη και μάλιστα του έγιναν 17 ράμματα στο μέτωπο. Ο Διακουμής θα χάσει σίγουρα το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (σε περίπου 8 ημέρες θα κόψει τα ράμματα) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Πάμισο στην Πύλο στις 2 Φεβρουαρίου.
Εκτός από τον Διακουμή στο… απουσιολόγιο του Κώστα Κλάδη βρίσκονται άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές. Ο Μάρης που έχει ξεκινήσει τρέξιμο μετά τον τραυματισμό του, ο Π. Καλδής που έβγαλε το νάρθηκα από το πόδι του και σε ένα μήνα θα είναι έτοιμος, ο Σωτηρόπουλος που επιστρέφει σε δύο εβδομάδες, αλλά και οι Κατσιγιάννης (πρόβλημα στη μέση) και Β. Διαμαντόπουλος (θλάση).
Εν μέσω αυτών των προβλημάτων η ομάδα της Πύλου προετοιμάζεται για το δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό, στο οποίο θα επιδιώξει να εμφανιστεί βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς. Κι αυτό γιατί στα ματς με Εθνικό Μελιγαλά και Εράνη δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο.
Στο τελευταίο ματς αιτία για τη μέτρια εμφάνιση ήταν και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Πύλου.
Ο Τσικλητήρας πάντως είναι ψηλά στη βαθμολογία, παίζει τα ματς δίχως ιδιαίτερο άγχος με σκοπό να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη.
Τέλος, η διοίκηση της ομάδας της Πύλου προχώρησε και σε τρίτη μεταγραφή πριν λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα απέκτησε τον Δημήτρη Καραμπάτσο (25χρονος μέσος) από το Ασπρόχωμα, ο οποίος είναι Πυλιώτης, έχει παίξει στο παρελθόν στον Τσικλητήρα και τα
2-3 τελευταία χρόνια ήταν στην Αθήνα. Να θυμίσουμε πως ακόμη έχουν αποκτηθεί οι Αλμπερτ Σεφεράσι και Διονύσης Λάζαρης.