Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 19:37

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Στην προπόνηση ο Μπαλαράμπε, στον Αστέρα Τρίπολης ο Κόκκαλης!

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Στην προπόνηση ο Μπαλαράμπε, στον Αστέρα Τρίπολης ο Κόκκαλης!

Παρουσία του Σταύρου Παπαδόπουλου έγινε η προπόνηση του Μεσσηνιακού στο γήπεδο του Ασπροχώματος μέσα σε πολύ καλό κλίμα
μετά και τη σπουδαία νίκη επί της Αχαϊκής.

Ο χρηματοδότης του καλαματιανού συλλόγου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες τόσο για τη νίκη όσο και για την εμφάνιση και έδειχνε ικανοποιημένος για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Γκάνεζος επιθετικός Σαντίκ Μπαλαράμπε (φωτό με τον Γιώργο Κατσούλη) που θα δοκιμαστεί στους "πράσινους" και αν αφήσει καλές εντυπώσεις θα αποκτηθεί. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε στο δίτερμα δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία, όμως προφανώς δεν μπορεί να κριθεί από μία μόνο προπόνηση.
Η θέση που βασικά αγωνίζεται είναι του επιθετικού χαφ και δείχνει αρκετά εκρηκτικός στις κινήσεις του.
Ο Μπαλαράμπε θα συνεχίσει να προπονείται με τον Μεσσηνιακό και την άλλη εβδομάδα, όταν και θα αποφασιστεί αν θα ντυθεί στα "πράσινα".
Χθες όμως είχαμε και μία ξαφνική αποχώρηση ποδοσφαιριστή από τον Μεσσηνιακό και ο λόγος γίνεται για τον Νίκο Κόκκαλη που είναι πλέον παίκτης του Αστέρα Τρίπολης. Ο 19χρονος γκολκίπερ βρέθηκε με τον Δημήτρη Τσάκωνα στην πόλη της Αρκαδίας και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Σούπερ Λίγκ. Οι "πράσινοι" δεν μπορούσαν να αρνηθούν την περαιτέρω εξέλιξη του υψηλόσωμου γκολκίπερ, παρότι μένουν πλέον με δύο τερματοφύλακες.
Ετσι ο Μεσσηνιακός θα ψάξει τις εννέα ημέρες που απομένουν για να πάρει έναν τερματοφύλακα, ο οποίος θα συμπληρώσει την τριάδα μαζί με τους Κυριακόπουλο και Ζησιμάτο.