Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 12:25

Αυτοκτόνησε 20χρονος ποδοσφαιριστής στην Ξάνθη

Γράφτηκε από τον

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων, Ντογκουκάν Καραοσμάν, έβαλε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Τρίτης με την αστυνομία να αναζητά τα αίτια.

Συντετριμμένη είναι η κοινότητα της Ξάνθης, αλλά και τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων καθώς ο Ντογκουκάν Καραοσμάν αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στην Ξάνθη και έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ Ιωαννίων αυτοκτόνησε τα ξημερώματα της Τρίτης (08/01).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα ο εκλιπών είπε στη μητέρα του ότι θα πάει να πάρει ξύλα από την αποθήκη δίπλα από το σπίτι της οικογένειας στον οικισμό Γοργόνα του Δήμου Μύκης, ωστόσο ποτέ δεν γύρισε.

Η μητέρα του πήγε στην αποθήκη όπου και τον βρήκε κρεμασμένο. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τους λόγους που οδήγησαν τον 20χρονο να δώσει τέλος στη ζωή του, με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πίσω από αυτή την απόφασή του κρύβεται ερωτική απογοήτευση.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ Ιωαννίων αποχαιρέτησε τον 20χρονο αναρτώντας μία φωτογραφία του και γράφοντας: "Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι Ορκάν".
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ