Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 15:29

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Πάνοπλο για το διπλό στη Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Πάνοπλο για το διπλό στη Σπερχογεία

Ευχάριστο... πονοκέφαλο αναφορικά με τον καταρτισμό της 11άδας έχει ο Κώστας Παλαμάρας για το παρθενικό επίσημο ματς του νέου έτους.

Ο προπονητής του Διαβολιτσίου είδε με ικανοποίηση τον Φάνη Κάνιστρα να ξεπερνά τον τραυματισμό του και έτσι μετά από καιρό το απουσιολόγιο είναι λευκό. Ως εκ τούτου ο ΑΟΔ θα αγωνιστεί με ιδανική 11άδα το Σάββατο στη Σπερχογεία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Οι πρωτοπόροι στην Α’ τοπική μετρούν 4 συνεχόμενα τρίποντα με Πανθουριακό, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Α.Ε. Μάνης και Τσικλητήρα Πύλου και έχουν ξεφύγει 4 βαθμούς από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμάτας, πέντε από την τρίτη Εράνη και οχτώ από τον Τσικλητήρα που συμπληρώνει την πρώτη 4άδα. Επιπλέον διατηρούν το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Μόνο τα τυπικά για την πρώτη μεταγραφή

Η πορεία πρωταθλητισμού στην Α’ τοπική (9 νίκες, 4 ισοπαλίες) και η πρωτιά έχουν ανοίξει την... όρεξη στο Διαβολίτσι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και η διοίκηση έχει συμφωνήσει προφορικά με έμπειρο μεσοεπιθετικό που ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα και έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί όμως, εφόσον πέσουν και οι υπογραφές.