Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 19:34

Επιστροφή Λίτσα στον πάγκο του Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Ο Δημήτρης Λίτσας θα είναι ο αντικαταστάτης του Θανάση Λακριντή στον πάγκο του Μιλτιάδη.

Ο 37χρονος προπονητής επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας του Πύργου μετά από 6 χρόνια, μιας και τελευταία σεζόν που την κοουτσάρισε ήταν το 2012-13.

Ο Λίτσας έχει καθοδηγήσει με επιτυχία τον Μιλτιάδη και στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του ως ποδοσφαιριστής επί σειρά ετών. Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στον πάγκο του Βλαχόπουλου, απ’ όπου αποχώρησε πριν από περίπου ένα μήνα. Ακόμη έχει διατελέσει προπονητής στην Εράνη, τη Στενωσιά, την Χώρα και την Α.Ε. Γαργαλιάνων.

Ο Δημήτρης Λίτσας δήλωσε για την επιστροφή του στον Μιλτιάδη: “Στόχος είναι να συνεχίσει η ομάδα το δύσκολο έργο της. Να καταφέρει να ολοκληρώσει μια πολύ δύσκολη χρονιά με αξιοπρέπεια και παράλληλα να κρατηθεί στην Α1 τοπική κατηγορία. Οι συναισθηματικοί δεσμοί είναι αυτοί που με έκαναν να αναλάβω την ομάδα, τη στιγμή που το έχω κάνει και στο παρελθόν και σε ομάδες άλλες που δεν είναι σαν τον Μιλτιάδη”.

Ο Μιλτιάδης είναι στην τελευταία θέση της Α1 τοπικής, όμως απέχει μόλις δύο βαθμούς από την 11η θέση που οδηγεί στη σωτηρία και η υπόθεση παραμονή είναι εφικτή. Παράλληλα είναι δεδομένο πως θα πραγματοποιηθούν ορισμένες μεταγραφές τον Ιανουάριο για να ενισχυθεί το ρόστερ.