Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 11:57

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Χάνει τον πρώτο της σκόρερ Γιάννη Καλογερόπουλο

Γράφτηκε από τον

Χωρίς τον Γιάννη Καλογερόπουλο θα πορευτεί η Ανδρούσα στο 2019.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και είναι θέμα ημερών να μεταπηδήσει στους πρωτοπόρους. Κάτι που σημαίνει ότι η Ανδρούσα χάνει το μεγάλο της επιθετικό “όπλο” (έχει σημειώσει πάνω από τα μισά γκολ της ομάδας του) για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Καλογερόπουλος, αν και δεν είναι φορ, μετρά 11 γκολ σε 13 αγωνιστικές και είναι πρώτος σκόρερ της Α’ τοπικής.

Στα “σκαριά” δύο μεταγραφές

Η Ανδρούσα θα κινηθεί λοιπόν για τον αντικαταστάτη του και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει τα χέρια με επιθετικό από καλαματιανή ομάδα Α’ τοπικής, ενώ θα γίνει και άλλη κίνηση για τη γραμμή κρούσης. Ακόμα πρόθεση είναι να υπάρχει ενίσχυση και στην αμυντική γραμμή. Εντός των ημερών αναμένεται λοιπόν να ανακοινωθούν οι δύο μεταγραφές που θα αφορούν την επίθεση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ανδρούσα θα μεταβεί την Κυριακή στην Πύλο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Τσικλητήρα. Το ευχάριστο είναι ότι ο Δημήτρης Γκούνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στη διάθεση του Νίκου Γεωργακλή. Οσον αφορά το Γιάννη Καλογερόπουλο, ακόμα και αν δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, δεν θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή της Ανδρούσας. Ο Ν. Γεωργακλής θέλει η ομάδα του να ξεκινήσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για το νέο έτος, ώστε να μην απομακρυνθεί από την πρώτη τριάδα, που είναι ο βασικός της στόχος.