Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 15:50

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δεν την... ευνόησε η διακοπή

Γράφτηκε από τον

Μετά από τρεις εβδομάδες το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής αρχίζει και πάλι το Σαββατοκύριακο με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής.

Η Κυπαρισσία ήταν μία από τις ομάδες που βρισκόταν σε καλό... φεγγάρι πριν τη διακοπή, μετρώντας τρεις σερί νίκες με Ομόνοια (2-0), Τέλλο Αγρα (1-2) και Α.Ε. Αβίας (5-2) που την έφεραν στην 7η θέση. Ως εκ τούτου η διακοπή δεν ήταν και ότι καλύτερο για τον ΑΟΚ.

Ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος ευελπιστεί να μην επηρεαστούν οι παίκτες του και να παρουσιάσουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στην επανέναρξη της Α’ τοπικής. Το 2019 αρχίζει με ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι για την τριφυλιακή ομάδα, μιας και θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό Μελιγαλά.

“Είναι δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει έμπειρους και νεαρούς παίκτες, η οποία ξεκίνησε περίεργα, αλλά βρήκε στη συνέχεια το δρόμο της. Θα προσπαθήσουμε όμως να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”, λέει ο Τ. Παναγόπουλος για τον αγώνα της Κυριακής.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, αλλά και ο τραυματίας Βασίλης Δασκαλόπουλος που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ακόμα αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γιώργου Κωνσταντόπουλου, ενώ ο Γιάννης Νικολόπουλος έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Μεταγραφικά, η Κυπαρισσία θέλει να ενισχυθεί κάτω από τα γκολπόστ, ενώ θα γίνουν προσθήκες τόσο στην αμυντική, όσο και στη μεσαία γραμμή προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει την καλή πορεία και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.