Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 16:54

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Τρεις μεταγραφές και έπεται συνέχεια

Γράφτηκε από τον

 

Με τα χρώματα της Α.Ε. Μάνης θα αγωνίζονται πλέον οι Χρήστος Λυμπερόπουλος, Γιάννης Σαούτης και Κλάιντι Κανανάι.

Ο πρώτος είναι 22 ετών, αριστερό μπακ και επιστρέφει στην ΑΕΜ μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Τέλλο Αγρα. Οι Σαούτης και Κανανάι, προέρχονται από την ακαδημία της Καλαμάτας και παραχωρήθηκαν δανεικοί στην ΑΕΜ. Αμφότεροι είναι 15 ετών μεσοεπιθετικοί, τους οποίους γνωρίζει καλά ο προπονητής Φραγκίσκος Κεράνης, μιας και εργάζεται και στα τμήματα υποδομής της “Μαύρης Θύελλας”. Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ για το φιλόδοξο σύλλογο, καθώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τερματοφύλακα, ενώ θα γίνουν δύο ακόμα προσθήκες. Να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις δοκιμάζεται και Κύπριος μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα έρθει για σπουδές στην Καλαμάτα και εφόσον ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Ποιοι παίκτες αποχωρούν

Στον αντίποδα παρελθόν αποτελεί για τη Μάνη ο αμυντικός Σπύρος Πιχιγιόνι, όπως και ο τερματοφύλακας Σωτήρης Καστριτσέας, που αναχώρησε για την Κύπρο. Ακόμα τον επόμενο μήνα θα αποχωρήσει και ο Παναγιώτης Πουλάκος, προκειμένου να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, ενώ για τον ίδιο λόγο θα φύγει στο τέλος Μαρτίου και ο Κυριάκος Πουλάκος. Ακόμα εντός των ημερών ενδέχεται να αποχωρήσει ένα ακόμα βασικό στέλεχος. Γι’ αυτό και η μεταγραφική ενίσχυση κρίνεται αναγκαία για τη Μάνη.

Αγωνιστικά, το 2019 ξεκινά με εκτός έδρας ματς απέναντι στον επίσης νεοφώτιστο Ολυμπιακό Ανάληψης. Το εν λόγω παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.