Κυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 11:55

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αυλαία στο β’ γύρο με δύσκολη έξοδο στη Λακωνία

Γράφτηκε από τον

Από την Πελλάνα Καστορείου θα φιλοξενηθεί σήμερα Κυριακή στις 3 μ.μ. ο Πάμισος στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Οι Νησιώτες μπήκαν με το... αριστερό στο 2019 χάνοντας στη Μεσσήνη με 4-0 από τον Παναργειακό, ενώ οι Λάκωνες κέρδισαν με ανατροπή εκτός έδρας τον Μανδραϊκό (1-3).

Η Πελλάνα έχει μόλις μια νίκη στο γήπεδό της, αλλά είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (7) στον όμιλο και στον πρώτο γύρο ηττήθηκε μόνο από την πρώτη Καλαμάτα και τον τρίτο Ασπρόπυργο. Κάτι που δείχνει πόσο δύσκολο είναι το έργο του προτελευταίου στη βαθμολογία Πάμισου σήμερα στη Σπάρτη.

Η μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί μάλιστα και με σημαντικές απουσίες στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Ο λόγος για τους τιμωρημένους Ηλιόπουλο, Κατσιβαρδέα, τους στρατευμένους Ρούτση, Μανιατέα και τον τραυματία Ρήγα.

Να σημειωθεί ότι προπονητής της Πελλάνας είναι ο Αλέξης Μαντζούνης, που εργάστηκε για δύο χρόνια στον Πάμισο και ήταν αυτός που τον οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Μεσσηνία και την άνοδο στη Γ’ εθνική. Θυμίζουμε ότι στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου οι δύο ομάδες είχαν άλλους προπονητές, αλλά και διαφορετικό ρόστερ, η Πελλάνα είχε επικρατήσει στη Μεσσήνη με 2-1.