Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 14:03

ΠΕΛΛΑΝΑ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-1: Προηγήθηκε, αλλά έμεινε στο β’ μέρος από δυνάμεις

Γράφτηκε από τον
ΠΕΛΛΑΝΑ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-1: Προηγήθηκε, αλλά έμεινε στο β’ μέρος από δυνάμεις

 

Αν και προηγήθηκε, ο Πάμισος γνώρισε χθες την ήττα στη Σπάρτη με 3-1 από την Πελλάνα Καστορείου και έμεινε στους 4 βαθμούς και στην προτελευταία θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης έμεινε από δυνάμεις στο β’ ημίχρονο, καθώς δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις (ταξίδεψε με 14 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες). Ετσι οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ολική ανατροπή, σκοράροντας δύο φορές στο τελευταία δεκάλεπτο. Να σημειωθεί ότι ο Πάμισος αγωνίστηκε χωρίς τους Ηλιόπουλο, Κατσιβαρδέα, Ρούτση, Ρήγα και Μανιατέα, που απουσίαζαν για διάφορους λόγους.

Παίρνει Χελά από Μάνη

Σήμερα πάντως αναμένεται να αποκτήσει το μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Χελά από τη Μάνη.

Οσον αφορά το χθεσινό ματς, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 30’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεβίζου που καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού. Στο 61’ όμως ο Πετζαρομάν έφερε το ματς στα ίσα και στο 82’ ο Κοτσοβός έδωσε το προβάδισμα στην Πελλάνα, που σφράγισε τη νίκη στο 90’ με τον Σικαλόπουλο, o οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας.

Με την 5η φετινή νίκη και 2η εντός έδρας οι Λάκωνες ανέβηκαν στην 5η θέση και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Να σημειωθεί ότι στον πάγκο της Πελλάνας κάθεται ο πρώην τεχνικός του Παμίσου Αλέξης Μαντζούνης.

Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ: Διασσινός, Γενιτσαρίδης (91′ Σιγαλός), Κοντογιάννης, Τζιόλας, Παναγιωτίδης, Γ. Αναστασάκος, Πετζαρομάν, Κοτσοβός, Κωνσταντινίδης (87′ Γεωργαντάς), Ηλ. Αναστασάκος (92′ Καρμοίρης), Ζαραφέτας (46′ Σικαλόπουλος).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Νινιός, Φιλόπουλος, Κοντομανωλόπουλος (62’ Χαρλέπας), Μωράκης, Βλάχος, Αλεβίζος, Μάραντος (70’ λ.τρ. Γεωργουδιός), Δημητρακόπουλος, Παπαδόπουλος.