Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 19:35

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Με οδηγό την εμφάνιση στους Γαργαλιάνους κόντρα στην Ομόνοια

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Με οδηγό την εμφάνιση στους Γαργαλιάνους κόντρα στην Ομόνοια

Ο Α.Ο. Φαραί πήρε την περασμένη Κυριακή μεγάλο διπλό στους Γαργαλιάνους (1-0 τον Τέλλο Αγρα). Για να έχει αντίκρισμα όμως αυτή η επιτυχία θα πρέπει να έρθει η νίκη στο μεθαυριανό εντός έδρας ματς με την Ομόνοια που "καίγεται" για βαθμούς.


Ο προπονητής - παίκτης του Α.Ο. Φαραί Βασίλης Μπλέτσας εκτιμά ότι: "αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, τότε θα καταφέρουμε. Θέλουμε τη νίκη και συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Και πριν το ματς με τον Τέλλο Αγρα προσπαθούσε, αλλά δεν της έβγαιναν τα αποτελέσματα που θα έλεγα ότι ήταν πλασματικά".
Η τελευταία προπόνηση ενόψει Ομόνοιας γίνεται σήμερα το βράδυ και το ευχάριστο είναι ότι έχουν μειωθεί τα προβλήματα. Ο Φλέσσας έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ίσως βρίσκεται στην αποστολή, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμοι και οι Λιανός, Ξεροβάσιλας.
Εκτός είναι μόνο οι  Βόλος, Βαρθαλάμης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του άρρωστου Μιχαλόπουλου.
Θυμίζουμε ότι ο Α.Ο. Φαραί βρίσκεται στην 9η θέση της Α' τοπικής και απέχει πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και εννέα από την αυριανή αντίπαλό του.