Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 16:08

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-3: Πρωταθλητής χειμώνα με την 5η σερί νίκη!

Γράφτηκε από τον

Οπως τελείωσε το 2018 ο Α.Ο. Διαβολιτσίου έτσι ξεκίνησε και το 2019...

Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα επικράτησε της Σπερχογείας το Σάββατο στο “Π. Γεωργανάς” με 3-2 και διατήρησε το +4 από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμάτας.

Παράλληλα με αυτή τη νίκη κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και φιλοδοξεί φυσικά να διατηρήσει την πρωτιά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΔ προηγήθηκε με 0-3 στο προχθεσινό ματς και όλα έδειχναν πως θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Ομως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι “Ταύροι” σημείωσαν δύο γκολ και λίγο έλλειψε να φέρουν τα... πάνω κάτω μιας και έχασαν ευκαιρία για την ισοφάριση!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ορεξάτοι στο ξεκίνημα και στο 28’ έχασαν σημαντική ευκαιρία με το σουτ του Κουλόπουλου να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Προβάδισμα στο ημίχρονο με Πάλια, Κουλόπουλο

Στο 35’ έγινε το 0-1 όταν ο Ζάκκας επιχείρησε τη σέντρα και ο φορμαρισμένος Πάλιας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το Διαβολίτσι πέτυχε και δεύτερο γκολ ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου, σε ένα καίριο χρονικά σημείο. Ηταν λοιπόν το 45’ με τον Ζάκκα να κάνει και πάλι τη σέντρα και τον Κουλόπουλο με κοντινή προβολή να γράφει το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Ζάκολι και Κωστόπουλο, ενώ ο ΑΟΔ είχε καλές στιγμές με τους Πιτσιλή και Τζανετέα.

Τρίτο γκολ στο 70' με Γεωργιόπουλο

Στο 70’ ο Γεωργιόπουλος έκανε ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και με πλασέ έγραψε το 0-3.

Μείωσαν οι "Ταύροι" με Καραγιάννη, Πανταζή

Ομως η Σπερχογεία δεν παράτησε το ματς και στο 77’ ο Κοτσιλιέρης έδωσε στον Καραγιάννη που με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 1-3.

Με ανεβασμένη ψυχολογία η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου έβαλε και δεύτερο γκολ στο 86’ όταν ο Κουτσουρόπουλος έκανε το κόψιμο από αριστερά και ο Πανταζής με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 2-3.

Το παιχνίδι απέκτησε σασπένς με τον ΑΟΔ να χάνει σημαντικές ευκαιρίες με τους Κάνιστρα και Κανελλόπουλο.

Στο 91’ η Σπερχογεία έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Πανταζή να πλασάρει από κοντά και τον Κωνσταντακόπουλο να αποκρούει, κρατώντας το 2-3 και συνάμα να χαρίζει την πέμπτη σερί νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Βανικιώτη.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Οικονομόπουλος (55’ Κοτσιλιέρης), Λαγωνικάκος (51’ Γ. Δωδεκάτος), Δικαίος (68’ λ. τρ. Πανταζής), Πετράκος, Παπαγιαννόπουλος, Η. Καραχάλιος, Ζακόλι (61’ Κουτσουρόπουλος), Καραγιάννης, Κωστόπουλος.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Λιόλιος, Μπαλόπουλος, Μπαστακός, Σταματελόπουλος, Κρεμύδας, Τζανετέας, Πιτσιλής, Πάλιας (65’ Γεωργιόπουλος), Ζάκκας (61’ Κανελλόπουλος), Κουλόπουλος (75’ Κάνιστρας).