Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 17:37

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 0-3: Νίκησε, αλλά δεν χάρηκε εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Μανωλόπουλου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Δημήτρη Μανωλόπουλου σημάδεψε όχι μόνο το χθεσινό ματς στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα Καλαμάτας, αλλά όλη την 14η αγωνιστική της Α’ τοπικής.

Ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα υπέστη κάταγμα κνήμης – περόνης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το κακό έγινε σ’ ένα μαρκάρισμα του Καρδάση στο 30’ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον παίκτη της Ομόνοιας να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του αντιπάλου του και να αντικαθίσταται στο ημίχρονο.

Το ίδιο ίσχυε και για τους υπόλοιπους παίκτες των δύο ομάδων (κάποιοι έβαλαν τα κλάματα), που δεν είχαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ενδεικτικό, ότι δεν κρατήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο τα 15 λεπτά των καθυστερήσεων από τη διακοπή του αγώνα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο άπαντες ήταν επηρεασμένοι από τον τραυματισμό του Μανωλόπουλου που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Οσον αφορά το ματς, ο Απόλλωνας είχε θέσει από πολύ νωρίς τις βάσεις για τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη για το 2019.

Ο Αλεξόπουλος με σουτ στο 8’ έκανε το 0-1 και στο 14’ ο Τσουλάκος σε κενή εστία, αφού ο Αλεξόπουλος είχε αποφεύγει τον γκολκίπερ, έγραψε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 87’ ο Τσούκλερης με κοντινό πλασέ αξιοποίησε την ωραία μπαλιά του Αλεξόπουλου και διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Με τη χθεσινή νίκη ο Απόλλωνας διεύρυνε το αήττητο σερί στην Α’ τοπική και παρέμεινε στο -4 από τον πρωτοπόρο Α.Ο. Διαβολιτσίου, ενώ η Ομόνοια είναι στην 13η θέση.

Το ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τους Τζιαμουράνη και Βανικιώτη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Οικονομόπουλος, Καρδάσης (46’ Κουλουμπός), Στυλιανόπουλος, Μπάλλας, Φέστας, Πικιός (55’ Δικαιουλάκος), Πείδης, Ροβολής, Τάφα (80’ Γιαννέλης), Κουρούσιας (22’ λ.τρ. Μπεκιάρης).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Παπαγιαννόπουλος, Καραχάλιος, Στραβάκος, Λούτα, Κουντάνης, Τσουλάκος (46’ Τσούκλερης), Τρικουράκης (82’ Μπαρδόσι), Αλεξόπουλος (88’ Μπαζίγος), Μανωλόπουλος (30’ λ.τρ. Κανιώρος), Βασιλόπουλος.