Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 18:18

ΕΡΑΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: Καλό ποδαρικό στο 2019 με Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στο 2019 η Εράνη που έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του σκληροτράχηλου Ολυμπιακού Καλαμάτας.

Οι Φιλιατρινοί μπορεί να μην έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο, όμως είχαν την ουσία και πρόσθεσαν τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό τους παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την κορυφή.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στα μέσα του β’ ημιχρόνου ο Κώστας Βλαχόπουλος, ο οποίος έχει συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στην επίθεση με τον Νίκο Κόλλια.

Πήρε Σαραντόπουλο ο Ολυμπιακός

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου ήταν καλύτερη και έφτασε κοντά στο γκολ δύο φορές με τον Βλαχόπουλο και μια με τον Κόλλια.

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες με τους Τσούνι και Κώστα Σαραντόπουλο. Ο δεύτερος αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, είναι μέσος και πριν 4 χρόνια τον είχε παίκτη στον Απόλλωνα ο Γιώργος Γρηγορόπουλος.

Στο 62’ οι Κόλλιας και Χατζηαράπης συνεργάστηκαν, με τον δεύτερο να τροφοδοτεί τον Βλαχόπουλο και εκείνος με πλασέ να γράφει το 1-0.

Στο τελευταίο 20λεπτο η καλαματιανή ομάδα ανέβασε την απόδοση της και είχε καλές στιγμές με τους Σαραντόπουλο και Αλεξανδρόπουλο.

Η καλύτερη στιγμή για τους “ερυθρόλευκους” έγινε στο 80’ με το σουτ του Τσαναλία να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Λυμπερόπουλος.

Στο διάστημα αυτό καλές στιγμές είχε και η Εράνη για να “τελειώσει” το παιχνίδι. Κυριότερες ήταν αυτές με τους Χατζηαράπη και Κόλλια.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Παλλαδινό.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (74’ Οικονομόπουλος), Μπακούρος (55’ Παπαδήμος), Αλμπάν, Μπουρδέκας, Πέππας, Χρονόπουλος, Βλαχόπουλος, Χατζηαράπης, Κόλλιας (88’ Λαμπρόπουλος), Νικολακόπουλος (65’ Χάρμπας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μπούνας, Κουπούζος (72’ Κολιός), Σκιάς, Γαβράς, Ζέππος, Μπέρμπερη, Σαραντόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κ. Μάλαμας, Τσούνι (65’ Τσαναλίας).