Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 13:14

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τον εντυπωσιακό απολογισμό του πρώτου γύρου με τις 12 νίκες σε 13 ματς, η “Μαύρη Θύελλα” μπήκε με το δεξί και στο β’ γύρο της Γ’ εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε εύκολα με 2-0 την Κυριακή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού της Ενωσης Λέρνας (Κάρλος στο 7’ και Λαθύρης στο 23’ τα γκολ), αποτέλεσμα που τις έδωσε την δυνατότητα να αυξήσει στους 6 τους βαθμούς της διαφοράς της από τον δεύτερο Παναργειακό, ο οποίος την ίδια ώρα έφερνε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Η Καλαμάτα λοιπόν με το καλημέρα του β’ γύρου κατάφερε να έρθει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της κατάκτησης του τίτλου, συνδυάζοντας μάλιστα νίκη με καλή εμφάνιση στο προχθεσινό ματς.

Η συνέχεια περιλαμβάνει το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Βλαχιώτη, στο οποίο η Μεσσηνιακή ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει ακόμη μια νίκη.

Αύριο το νέο διοικητικό συμβούλιο

Μέχρι τότε βέβαια θα έχουν προηγηθεί διοικητικές εξελίξεις καθώς το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα γίνει τελικά αύριο Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και όχι την Πέμπτη όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Στο συμβούλιο θα ξεκαθαρίσει αν θα μείνουν στο διοικητικό σχήμα οι Κουκούτσης και Κουτίβας ή αν θα αποχωρήσουν οπότε θα ακολουθήσει άμεσα εκλογική γενική συνέλευση. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το τελευταίο σενάριο μοιάζει αυτή τη στιγμή και το πιο πιθανό, αλλά όλα θα φανούν αύριο. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως προχθές ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος - που θυμίζουμε έχει ξεκαθαρίζει πως θα καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν με στόχο τον τίτλο – μίλησε για αρκετή ώρα με τον Αποστόλη Κουκούτση.

Πάει για 2-3 μεταγραφές

Από εκεί και πέρα, η Μεσσηνιακή ομάδα σκοπεύει να ενισχυθεί και άλλο το επόμενο διάστημα με τον τεχνικό της Γιάννης Χριστόπουλο να έχει κάποια ονόματα στην μεταγραφική του λίστα και να κάνει λόγο για 2-3 μεταγραφές. Εσωτερική μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί ο Γιόνδης, που προχθές πήρε λίγα λεπρά συμμετοχής επιστρέφοντας στη δράση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Τέλος, το αρνητικό του προχθεσινού αγώνα ήταν οι τραυματισμοί των Μάρκοβιτς και Αντωνιάδη. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα είναι σε θέση να παίξουν την Κυριακή, κάτι που ισχύει και για τον Ψάνη, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε προχθές, αλλά από αύριο αναμένεται να δοκιμάσει να επιστρέψει στις προπονήσεις.