Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 19:39

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Θέλει να κόψει τη... φόρα της Δόξας

Γράφτηκε από τον

Η Δόξα Νέας Μανωλάδας νίκησε στην έδρα της τόσο την Καλαμάτα, όσο και την πρωτοπόρο Α.Ε. Καραϊσκάκης και θα αγωνιστεί με τη ψυχολογία στα ύψη στο κυριακάτικο ματς με το Μεσσηνιακό.  Οι "πράσινοι" θα επιχειρήσουν όμως να κόψουν τη… φόρα της ομάδας της Ηλείας και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στη Γ' εθνική.


Με ισοπαλία ο Μεσσηνιακός θα διατηρήσει το +6 από τη Δόξα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ με νίκη θα μπορεί να δει και πιο ψηλά στον δεύτερο γύρο.
Ο προπονητής του Μ.Γ.Σ. Δημήτρης Τσάκωνας δηλώνει ότι: "Δεν την ξέρουμε σαν ομάδα, αλλά από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι διαθέτει καλό σύνολο και ισχυρή έδρα. Θέλουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα μας λείψει σίγουρα ο Τσουλάκος που είναι σε καλή κατάσταση, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε".
Η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος.  Εκτός πλάνων είναι ο νεαρός Κουκούτσης, αλλά και ο Τσουλάκος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.  Ως εκ τούτου ο Δ. Τσάκωνας καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του, με τους Σπανό, Τσουκάλη και Δασκαλάκη να διεκδικούν φανέλα βασικού. Περισσότερα για την 11άδα θα φανούν στην αυριανή προπόνηση.
Να σημειωθεί ότι το  κυριακάτικο ματς θα διαιτητεύσει ο Νίκος Παπαγεωργίου με βοηθούς τους Π. Αργυρό και Πετρ. Χριστοδούλου, όλοι από το Σύνδεσμο Αθήνας.
Παρατηρητής θα είναι ο  Σ. Τυλιγάδας (Αχαϊα).


Παίρνει και γκολκίπερ

Ο Σαντίκ Μπαλαράμπε μετέχει ως γνωστόν στις προπονήσεις του Μεσσηνιακού και αν ικανοποιήσει το τεχνικό τιμ, τότε θα αποκτηθεί. Ο Γκανέζος επιθετικός δείχνει καλά στοιχεία, όμως για να υπογράψει θα πρέπει να πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο δεύτερο γύρο της Γ' εθνικής. Από εκεί και πέρα οι καλαματιανοί, θέλουν να ενισχυθούν στη θέση του γκολκίπερ,  ώστε να καλύψουν το κενό του Νίκου Κόκκαλη που παραχωρήθηκε στον Αστέρα Τρίπολης.
Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι Κυριακόπουλος, Ζησιμάτος και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποκτηθεί ένας γκολκίπερ (από ομάδα της Μεσσηνίας) ώστε υπάρχει τριάδα τερματοφυλάκων.