Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 15:40

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στενοχώρια για Μανωλόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στενοχώρια για Μανωλόπουλο

Σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι είναι όλοι στον Απόλλωνα Καλαμάτας από το σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Μανωλόπουλου.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός υπέστη κάταγμα κνήμης – περόνης στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ομόνοια και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και από εκεί στο ΚΑΤ, προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση. Ο Μανωλόπουλος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και ο Απόλλωνας έναν από τους καλύτερους του παίκτες.

Σακελλαρόπουλος: "Κόσμημα των μεσσηνιακών γηπέδων ο Μανωλόπουλος"

“Ο Μανωλόπουλος είναι ένα κόσμημα των μεσσηνιακών γηπέδων τόσο από αγωνιστικής πλευράς, όσο και ηθικής. Λυπούμαστε πάρα πολύ που χάνουμε αυτόν τον παίκτη. Να ευχηθούμε να επιστρέψει γρήγορα και αν έχει διάθεση η ομάδα θα τον περιμένει όσο χρειαστεί. Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Ομόνοιας για την αμέριστη συμπαράσταση”, δηλώνει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Απόλλωνα Τάκης Σακελλαρόπουλος για τον τραυματισμό του Μανωλόπουλου.

Ο Απόλλωνας πήρε στο προχθεσινό ματς τη νίκη και μάλιστα με εύκολο τρόπο (0-3), αλλά κανείς δεν είχε διάθεση για πανηγύρια και μετά τη φάση του τραυματισμού όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν επηρεασμένοι.

Η καλαματιανή ομάδα καλείται πλέον να πορευτεί με μια σημαντική απουσία στη συνέχεια της Α’ τοπικής και έτσι υπάρχει σκέψη μεταγραφικής ενίσχυσης,ώστε να αντεπεξέλθει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Διότι μην ξεχνάμε ότι έχει προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο την Καλαμάτα. Στο πρωτάθλημα ο Απόλλωνας είναι αήττητος σε 14 αγωνιστικές, αλλά στη δεύτερη θέση έχοντας 4 βαθμούς λιγότερους από το Διαβολίτσι που επίσης αγνοεί την ήττα.