Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 14:41

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Σημαντική ενίσχυση με Αρη Μουστάκα

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Σημαντική ενίσχυση με Αρη Μουστάκα

“Μανιάτης” και ο Αρης Μουστάκας...

Ο 24χρονος πρώην μέσος του Πανθουριακού συμφώνησε σήμερα με την ΑΕΜ και έγινε το πέμπτο κατά σειρά χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα. Ο Μουστάκας έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Θουρία, Καλαμάτα, Πανθρακικό και η απόκτησή του θεωρείται μεταγραφική επιτυχία για τη Μάνη, με δεδομένο ότι τον ήθελαν τέσσερις ακόμα ομάδες της Α’ τοπικής!

Ο Μουστάκας όμως επέλεξε τους νεοφώτιστους, που ενισχύονται αισθητά στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Θυμίζουμε ότι η Μάνη είχε πάρει τις προηγούμενες μέρες και τους Κώστα Λίβα, Χρήστο Λυμπερόπουλο, Γιάννη Σαούτη και Κλάιντι Κανανάι. Οι τρεις πρώτοι έκαναν ντεμπούτο στο νικηφόρο ματς με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στη Μεσσήνη. Ο Κανανάι δεν αγωνίστηκε, αφού δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του. Ο Λίβας προέρχεται από τον Παναρκαδικό και στο πρώτο ματς κράτησε ανέπαφη την εστία του, ο Λυμπερόπουλος ήταν στον Τέλλο Αγρα και οι Σαούτης, Κανανάι στην ακαδημία της Καλαμάτας.

Τις επόμενες μέρες ενδέχεται να γίνουν και άλλες μεταγραφές, προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ της Μάνης, μιας και έχουν αποχωρήσει ως γνωστόν ο αμυντικός Σπύρος Πιχιγιόνι και ο τερματοφύλακας Σωτήρης Καστριτσέας, ενώ τη Δευτέρα έμεινε ελεύθερος ο μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Χελάς, που μεταπήδησε στον Πάμισο. Ακόμα ο Παναγιώτης Πουλάκος το Φεβρουάριο θα ξεκινήσει την στρατιωτική του θητεία και το Μάρτιο θα αποχωρήσει για τον ίδιο λόγο και ο Κυριάκος Πουλάκος.

Αμφίβολοι 3 για την Εράνη

Η Α.Ε. Μάνης με τη νίκη στη Μεσσήνη έφθασε τους 18 βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Σπερχογεία στην 9η θέση της Α’ τοπικής. Η ΑΕΜ προετοιμάζεται πλέον για το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου με αντίπαλο την Εράνη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας. Τα προβλήματα για τον Φραγκίσκο Κεράνη και το συνεργάτη του Κώστα Μίντζηρα έχουν να κάνουν με τους Βασίλη Μπεγέτη, Βαγγέλη Βαβαρούτσο και Πέτρο Σπυρέα. Απαντες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη.