Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 13:11

“Μαύρη Θύελλα” στο Νηπιαγωγείο Λείκων!

Γράφτηκε από τον

 

Πηγή έμπνευσης για τα παιδιά του νηπιαγωγείου των Λείκων αποτέλεσε η “Μαύρη Θύελλα”, με ένα μικρό μαθητή να παρακολουθεί το ματς με την Ενωση Λέρνας και την επόμενη μέρα να... παρασύρει τους συμμαθητές του.

Τα παιδιά λοιπόν δημιούργησαν έργα με θέμα την ομάδα τα οποία απέστειλε στην Καλαμάτα η νηπιαγωγός Δήμητρα Αποστολοπούλου η οποία με επιστολή της αναφέρθηκε στην αφορμή με την οποία πραγματοποιήθηκαν.

“Η επίσκεψη ενός εκ των μαθητών μου στο γήπεδο Μεσσηνιακού, όπου παρακολούθησε για πρώτη φορά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Μαύρης Θύελλας, υπήρξε η αφορμή να ασχοληθούμε εκτενώς με την ομάδα της πόλης μας. Ο ενθουσιασμός του ήταν τόσο μεγάλος που την επόμενη μέρα ξεσήκωσε όλη την τάξη, κάτι που ως εκπαιδευτικός δεν μπορούσα να παραβλέψω.

Ασχοληθήκαμε λοιπόν, στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου εκπαιδευτικής δράσης με την ομάδα της Καλαμάτας, την ιστορία της, το σήμα, τα χρώματά της, την αξία του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα να προκύψουν οι δημιουργίες που σας στέλνουμε. Σας ευχαριστούμε που υπήρξατε για εμάς πηγή έμπνευσης. Σας ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Για εμάς είστε ήδη πρωταθλητές. Οι μικροί σας φίλοι Ανδρέας, Γιάννης, Βασίλης, Ιάσονας, Μαρία, Μαριτίνα, Γιώργος, Γιάννης, Κωνσταντίνος, Βάσω, Δημέλα και η Νηπιαγωγός Δήμητρα Αποστολοπούλου”.

Τέλος ο Ισπανός Μαρτίνες

Ο Μαρτίνες αποτελεί παρελθόν για την Καλαμάτα. Σύμφωνα με τους “μελανόλευκους”, ο Ισπανός μέσος απουσίασε αδικαιολόγητα από τις τελευταίες προπονήσεις. Σε συνδυασμό με το ότι στην “Μαύρη Θύελλα” δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την παρουσία του εώς τώρα, προχώρησαν σε λύση της συνεργασίας με τον παίκτη. Ο Μαρτίνες είχε 7 συμμετοχές (6 βασικός) και 1 γκολ με την Καλαμάτα στο πρωτάθλημα.

Σήμερα το διοικητικό συμβούλιο

Σήμερα στις 6 μ.μ. θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και όχι αύριο Πέμπτη όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Στο συμβούλιο θα ξεκαθαρίσει αν θα μείνουν στο διοικητικό σχήμα οι Κουκούτσης και Κουτίβας ή αν θα αποχωρήσουν οπότε θα ακολουθήσει άμεσα εκλογική γενική συνέλευση. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το τελευταίο σενάριο μοιάζει αυτή τη στιγμή και το πιο πιθανό, αλλά όλα θα φανούν σήμερα.

Στον Τσικούρη οι τραυματίες

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα ετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Θυμίζουμε ότι από την περασμένη Κυριακή η Μεσσηνιακή ομάδα αύξησε στους 6 τους βαθμούς της διαφοράς της από τον δεύτερο Παναργειακό, ενώ διατήρησε το +7 από τον τρίτο Ασπρόπυργο. Στο Βλαχιώτη η Μεσσηνιακή ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει ακόμη μια νίκη απέναντι σε μια πιο αδύνατη ομάδα, η οποία όμως έχει μεγάλο κίνητρο καθώς βρίσκεται 3 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι τραυματίες Μάρκοβιτς, Ψάνης και Αντωνιάδης πήγαν χθες στην Αθήνα προκειμένου να τους δει ο Γιώργος Τσικούρης, με την περίπτωση του Αντωνιάδη να είναι η πιο ανησυχητική.

Με κόσμο στο Βλαχιώτη

Η Καλαμάτα θα παίξει με τον κόσμο κοντά της και στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη, καθώς οι οργανωμένοι φίλαθλοι διοργανώνουν εκδρομή. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 11.30 μ.μ. την Κυριακή από το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6985794274 (Σπύρος).