Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 15:46

Ο Αίας 6-2 την Καλαμάτα για το πρωτάθλημα Κ14

Γράφτηκε από τον

Συνεχίστηκε το Σάββατο το πρωτάθλημα Κ14 που διοργανώνει η ΕΠΣΜ Μεσσηνίας.

Στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” για την 9η αγωνιστική, ο Αίας νίκησε με 6-2 την Καλαμάτα.

Στο 9’ ο Ρούπας με απευθείας φάουλ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία και πέτυχε το 0-1. Στο 15’ ο Τσουλάκος με ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 20’ ο Αγγελόπουλος με φάουλ από το ημικύκλιο, σχεδόν, της μεγάλης περιοχής έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αίαντα κάνοντας το 2-1. Στο 24’ ο Χιώτης επιχείρησε σέντρα-σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 3-1. Ενα λεπτό μετά ο Σάουτης με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.Στο 28’ ο Τσουλάκος με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 4-1. Στο 44’ ο Ρούπας εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι και ο Σακκάς στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 4-2. Στο 47’ ο Κουμουνδούρος με σουτ λίγο έξω από την περιοχή πέτυχε το 5-2. Στο 70’ ο Χόχωλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και η διαιτητής Βασιλόπουλου σφύριξε πέναλτι. Ο Μητρόπουλος το εκτέλεσε για να αποκρούσει αρχικά ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας και με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 6-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Βασιλοπούλου με βοηθούς διαιτητές τους Καρύδα και Π. Νικολόπουλο.

ΑΙΑΣ: Παπανικολόπουλος, Μπούνας, Ριζάς, Στη, Καραΐσκος, Γεννάτος, Χιώτης, Κατσιώλης, Μπούνας, Χόχωλης, Σακκάς. Στον πάγκο ήταν οι Λιάπης, Τζημόπουλος, Κοντογόνης, Αναστασόπουλος, Κωστέας, Αγγελόπουλος, Δημητρόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μανωλάκης, Παυλής, Ρούπας, Καρακαϊδός, Καρνούσκος, Θεοφιλόπουλος, Μανωλόπουλος, Καρνάκης, Φράγκος, Θεοδωρακόπουλος, Σαούτης. Στον πάγκο ήταν οι Ψαρέας, Αβραμέας, Πουλόπουλος, Κουτσανά Χειλάς.