Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 20:06

Για Εθνικό Σαγέικων ετοιμάζεται η "Μαύρη Θύελλα" - εισιτήρια προπωλούν οι «Bulldogs»

Γράφτηκε από τον

Με αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Σαγέικων, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Συγκεκριμένα οι Τσόπελας και Λιόλιος ταλαιπωρούνται από ίωση και προς το παρών δεν είναι βέβαιο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν την Κυριακή. Ο Τσόπελας πάντως είναι κάπως καλύτερα και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Λιόλιος είχε πυρετό και είχε πάρει άδεια από το τεχνικό τιμ για να αναρρώσει. Ενα μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Βασίλης Σκαρλάτος, το οποίο όμως λογικά δεν θα του στερήσει την συμμετοχή στο ματς με τον Εθνικό.
Εκτός μάχης είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Καλαντζής και Τσιμικλής ενώ το ευχάριστο είναι πως εκδόθηκε το δελτίο του Δημήτρη Μαρτίνου και έτσι ο νεοαποκτηθέντας αμυντικός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής.
Στο ματς με τον Εθνικό η Καλαμάτα θα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη αφού υπάρχει διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ωστόσο, με δεδομένα και τα προβλήματα που υπάρχουν, οι Μεσσήνιοι δεν υποτιμούν το ματς. Γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να φτάσουν στους τρεις βαθμούς της νίκης και να παραμείνουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕ Καραϊσκάκης και την δεύτερης Ερμιονίδας, από τις οποίες απέχουν 6 και 3 βαθμούς αντίστοιχα.

Αναμονή για Σκόνδρα,
επαφές για επιθετικό...

Οι άνθρωποι της Καλαμάτας περίμεναν χθες την απάντηση του 22χρονου μέσου Νίκου Σκόνδρα (έχει μείνει ελεύθερος από Γλυφάδα) στην πρόταση που του έχουν κάνει. Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης δεν είχε γίνει επαφή με τον παίκτη, κάτι που ενδεχομένως να γίνει τις επόμενες ώρες...
Από εκεί και πέρα, μετά την οριστική απομάκρυνση του Οντσβόνγκ οι Μεσσήνιοι έχουν κάνει επαφή με έμπειρο φορ και ίσως υπάρξουν εξελίξεις τα επόμενα 24ώρα…

Προπώληση εισιτηρίων
από τους «Bulldogs»

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων - Οπαδών Καλαμάτας «Bulldogs» ανακοίνωσε ότι προπωλεί εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του Συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας (δίπλα από το Bar Bar) καθημερινά από τις 9 έως τις 12 το βράδυ.

Διαιτητής η Αντωνίου

Το ματς της Κυριακής ορίστηκε να διαιτητεύσει η Ελένη Αντωνίου από την Ανατολική Αττική. Βοηθοί της θα είναι ο Ηλίας Μητάρης και ο Βασίλης Λάμπρου (επίσης από την Αν. Αττική) και παρατηρητής του αγώνα ο Γιαννόπουλος από την Ηλεία.