Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 13:54

Ποιος θα μείνει κοντά στην… Κυπαρισσία;

Γράφτηκε από τον
Ποιος θα μείνει κοντά στην… Κυπαρισσία;

 

Με νίκες μπήκαν στο δεύτερο γύρο της Α' τοπικής οι πρωτοπόροι και έτσι η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη. Η Κυπαρισσία οδηγεί την κούρσα με 39 βαθμούς,  ακολουθεί ο Πάμισος με 37 και ο Εθνικός με 35, ενώ την 4άδα συμπληρώνει η Εράνη (32β.). Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα για τους Νησιώτες και την ομάδα του Μελιγαλά, αφού κάθε αγωνιστική θα δίνουν και… ντέρμπι.


Ο Εθνικός παίζει διαδοχικά με Εράνη (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Πάμισο (εκτός) και ακολουθούν Διαβολίτσι (εντός) και Τέλλος Αγρας (εκτός), ενώ ο Πάμισος μετά το θεωρητικά βατό ματς με τον Αστέρα Αρφαρών θα αντιμετωπίσει Τσικλητήρα (εκτός), Εθνικό (εντός), Εράνη (εκτός) και  Ολυμπιακό (εντός). Στο ίδιο διάστημα η πρωτοπόρος Κυπαρισσία θα αντιμετωπίσει ενώπιον του κοινού της Σπερχογεία, Α.Ο. Φαραί και εκτός Απόλλωνα, Δώριο και Ανδρούσα.
Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι έχει πιο εύκολο -στα χαρτιά- πρόγραμμα από τους διώκτες της και κατ' επέκταση την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά με δεδομένο ότι στα ντέρμπι ένας  ή και οι δύο θα χάσουν βαθμούς.
Ουδείς βέβαια μπορεί να προδικάσει ότι ο ΑΟΚ θα έχει το απόλυτο στους παραπάνω αγώνες. Μην ξεχνάμε τις ισοπαλίες με Αρφαρά και Διαβολίτσι. Η λογική πάντως λέει ότι δύσκολα θα χάσει περισσότερους βαθμούς από ότι ο Πάμισος και ο Εθνικός ,που καλούνται να κολυμπήσουν στα βαθιά και να διατηρήσουν, τουλάχιστον , τη σημερινή διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή.